lindakv.blogg.se

28/4

Kategori: Allmänt

Dags att summera veckan som sprungit förbi. 
Var ute i skogen och grillade korv och kolla på stjärnorna. Hade fått höra att de skulle vara mycket stjärnfall den kvällen men jag såg väl tre stycken. Det var riktigt trevligt men jävligt kallt. När vi skulle åka tillbaka fick jag och Elias sitta i bakluckan och de är inte lätt att hålla sig fast när man är ute i skogen och åker för de är så jävla gropigt. 
Va har mer hänt..... Hängt lite hos Henka och snackat skit, firat Carro, firat Petra, grillat? varit på fest men inte det roligaste när man är nykter. Jag och Carro fick iaf väldigt intressanta konversationer om olika saker man kan äta, vad man gillar och vad man inte gillar. 
Har även jobbat hela helgen i det fina vädret. 

Hittade en film när jag tig student, skäms bara att kolla på de. Kunde väl kanske varit lite nyktrare men jävlar va kul jag hade :D 

Ny vecka och nya tag. just nu ligger jag på alten hos pappa och njuter av min lediga dag och ikväll ska vi ut och äta. 
Kommer inte på något mer att skriva så nu var det klart! 

Just de, köpte mig en ny säng i veckan så nu är man på banan. Inte så långt kvar nu tills man blir stadsbo. Ska bli riktigt skönt samtidigt som jag tycker att de är sjukt skönt att bara kunna gå ut och sätta sig och kolla sola men i stan har man ju nära till alla uteställen så de väger väl upp de hela. Men kommer nog bo hemma lire iaf :P 

Nu är jag klar och ska njuta av solen med Evert! 


22/4

Kategori: Allmänt

Då var påsken över och jag har nu en ledig dag. Fick dock inte sova ut men det gör inte så mkt när man blir väckt av något bra och när det är såhär fint väder. Just nu ligger jag och Evert på altanen och gottar oss i solen, måste utnyttja varje sekund av solen när man är ledig :) 

De senaste dagarna har bestått av jobb såklart,varit en lyckad påsk och allt flutit på bra. Efter jobbet har jag hängt mkt med min systrar, firat Carro och vara tagit de lugnt.
 Har även hunnit in till stan och druckit lite öl. Där satt vi mest och pratade om gamla packet man fått och gamla minnen. Dagen innan Lollo åkte blev de då såklart att kolla på klipp från att vi var små. Så kul att se hur lycklig Evert blir när hon får en jättestor apa, ser nästan helt förälskad ut hahah.
 Helt klart en mycket bra påsk med mycket skratt och skojigheter. 
Även Jenny har ju fyllt år, väntar bara på en inbjudan så man kan fira henne också. Tror nog att jag nästans yngst nu och de känns väldigt bra(; 

Finns inte så mkt mer att skriva eller nu ska njuta hela dagen!



18/4

Kategori: Allmänt

Vad har hänt de senaste dagarna, joo. På mina lediga dagar blev det inte direkt att sova ut utan Jenny ringde och väckte mig första dagen för då skulle jag hjälpa henne att flytta. Så var det även dags att byta till sommardäcken. Just de, var även ute med jobbet och åt på Härlig pasta tror jag att de heter. Riktigt trevlig kväll.
Dagen efter blev det inte heller att sova ut men då var det dagas att åka in och fixa med kontraktet för lägenheten. 
De blev dock inget kontrakt eftersom att det stod fel datum men ska in nästa vecka och skriva på. 
Efter de så åkte jag, Evert och Jenny till Ikea för att shoppa och de blev ju en del saker. Sen när vi släppt av Jenny hemma åkte jag och Evert och kollade sängar och soffor. Känns som om att de är jättelångt kvar fast ändå inte. 
Även varit på spelkväll hemma hos Frida med lite folk och självklart har jag även jobbat. 
Kollat på lägenheten igen och fått reda på lite mått, hälsar på hemma hos Jenny och hämtat Lollo från tåget. Kul att hon är hemma ett par dagar nu :) 

Snart är det dags att åka till jobbet och idag så öppnar parken. Tagga, tagga! 
Tror jag gick upp lite tidigt så därför hinner jag att skriva innan jobbet. 


14/4

Kategori: Allmänt

Torsdagskvällen bjöds det på tacos, kolla på när Mimmi bakar bullar, pingis och lite pilkastning. 
Fredag blev det att gå upp tidigt och på jobbet var det förberedelse inför introhelgen. På kvällen gled jag och Jenny omkring, gjorde en liten safaritur i skogen. Såg faktist en heldel så som rådjur, tror att vi såg en liten gris och räv.
I lördagas blev det att gå upp tidigt för att hinna förberedda det sista inför första dagen på introhelgen. 
Dagen bestod av mycket nya och gamla ansikten, lyssnade, filmklipp och lekar. Visade upp filmen som vi arbetsledare gjorde i veckan som handlade om oss som "superhjältar". Faktist väldigt glad över att den blev av, kan absolut säga att det blev en jävla massa skratt från våran sida speciellt när vi spelade in den och även första gångerna vi såg den.En lyckad dag helt enkelt. 
Kvällen spenderades i sängen framför ryttareliten och lite serier. 
Sist men inte minst den sista dagen på veckan. En praktiskt introdag som gick jävligt bra för att vara första dagen bakom kassa och kök! 
Kaffe på kvällen med Lilita och Jenny.

Idag blev jag väckt av Jenny vid 8, väldigt skönt att gå upp tidigt när man väl är ledig men vad gör man inte för att hjälpa till att flytt. Lämnade in bilen för däckbyte så nu är våren här. Just nu sitter jag och kollar när Mimmi diskar och Jenny springer runt och aa fixar till helt enkelt.
Ikväll blir det att gå ut och äta med jobbet och imorn är det saga att skriva på för lägenheten:) 



10/4

Kategori: Allmänt

I måndags var de jobb precis som vanligt.Ganska så mycket att göra jobbet just, börjar känna mig en aning stressad inför introhelgen. Fick reda på att jag fick lägenhet och kommer att flytta in i juni, så på tisdag ska pappa med mig in och skriva på. Jävlar va jag är glad, nu blir man stadsbo!På kvällen åkte ja in till Mimmi och esset dit även en hel del kom. Kollade på film och bara tog det lugnt. 

I tisdags så var jag ledig men det blev att gå upp tidigt iaf för det var dags att ta bort gipset!
Fy fan va skönt det var men jävlar va illa det luktade. Tvättade handen 3ggr på vårdcentralen men lukten var kvar. Ska tillbaka i slutet på april för att kolla så jag fått all rörelse igen. Direkt hem för den efterlängtade duschen kändes mig för första gången på 3 veckor riktigt ren men handen luktade fortfarande. Efter det så åkte jag tillbaka till vårdcentralen för att få något typ stöd för fingrarna då de inte riktigt går att böja. Sen blev det att åka till Jenny för kaffe och sen en promenad i regnet. Därefter lagade vi mat och kollade på modern family en heldel avsnitt. 
På kvällen åkte jag och träffade Evert så kollade vi på talang och käkade glass. 
 Igår var det en liten annorlunda och väldigt rolig dag på jobbet och detta kommer då att visas nu på lördag när introhelgen drar igång. Nu är det inte långt kvar och till påsken är det dags att öppna. 
Efter jobbet blev det att dra hem till Jenny. Satt och kollade när hon packade lite saker då hon flyttar in till stan på måndag. Nu är det nästan bara jag kvar här i Åby men som sagt inte länge till (: sen blev det att kolla på modern family, en serie som verkligen fastnat. 
Idag var det jobb som vanligt, så jävla skönt när man känner att dagen bara springer iväg och man känner att man fått så jävla mycket gjort. 

Nu sitter jag och väntar på att Jenny ska höra av sig så ska vi åka in till Mimmi :) 



6/4

Kategori: Allmänt

I fredags var de först jobb och på kvällen åkte jag och Jenny in till Carro. När de la pussel kollade jag på tv hade inget tålamod för pussel. Blev att dra ganska så tidigt, sliten efter jobbet.
Igår färgade jag håret sen blev de en sväng till mormor och morfar sen blev det mat på Åby krog. 
Hem och slö framför ryttareliten, lätt bästa serien. Blir jävligt taggad för att rida igen, sitter nästa med gåshud hela tiden och när någon vinner eller nått gråter jag nästan haha. När det började bli kväll kom Henka och hämtade mig så åkte vi in och handla inför kvällens grillning. Sen blev det som sagt grillat hos Henka med mig och Jenny. 
Lite senare framåt kvällen droppade det in lite mer folk så var det lite spel, alkohol och även lite dans. Så var det bara att knalla hem.

Idag har jag, pappa och Evert varit och kollat på en lägenhet, riktigt fin. Håller vi tummarna för att jag får den. Ligger precis mitt i smeten. Skulle ja få den så vet jag ju en som kommer att flytta med eller komma förbi ganska så ofta (:
Hem och slappa igen framför ett avsnitt av ryttareliten och sen blev det även ponnyakuten, en riktig liten hästdag. Ångrar ju lite att man slutade att rida men någon dag ska ja börja igen! 
Nu sitter jag och Evert och kollar på freaky friday med lite chips och dipp. Sen blir de väl för att sova och imorn är det en ny jobbvecka. 
Sista dagen imorgon med gipset!!!


3/4

Kategori: Allmänt

I måndags blev det som sagt en promenad med Jenny, gick upp för Lillsjönbackan och högst upp bodde ju Elias där Mimmi hängde. Kollade på när han tvättade bilen, var inte as kul så drog efter ett tag. Blev att åka hem och sova. 
I tisdags var det jobb och sen åka in till stan för att kolla på film. Blev shutter inte riktigt lika läskig som sist så de var ju skönt. 
Igår blev det också jobb, nu har även enhetsledarna börjar komma in och då känns det direkt att säsongen inte är alls långt borta. Blev en riktigt lång dag så kvällen spenderades hemma eller gick in till grannen en sväng eftersom hand fyllde 50. 
Sist men inte minst idag, dagen har spenderats som en liten träff med alla enhetsledare där vi har gått igenom säsongen som kommer. 
Börjar bli riktigt taggad nu, inte alls långt kvar.Kommer bli en riktigt bra säsong!

Ikväll ska jag träffa Evert och vi tänkte väl se på film och ära något gott men först så tänkte jag åka bort till morsan för att tvätta håret. Snart kan jag göra det själv för gipset åker av på tisdag :D