lindakv.blogg.se

30/11

Kategori: Allmänt

Sov lite längre än vanligt idag, tror vi gick upp vid nio haha. Gick ner och åt nudlar till frukost och sen satte vi oss vid datorn och kollade runt lite. 
Sen gick vi faktiskt upp på rummet och fixade till oss lite chockerande nog. Drog sen till stan och kollade runt. Hittade även bion så vi kollade på Hunger games 2, riktigt bra. Kostade 24kr att gå på bio så det var ju inte direkt dyrt. Popcornen lyckas ju de förstöra ganska så bra, vem vill ha popcorn som smakar karamell? Inte ja iaf! Kunde ju inte äta det så fick ju kasta skiten och vi som köpte en varsin stor var.

Just det innan bion så gick vi och åt, självklart så kom min mat när Evert hade ätit upp. De roliga i det hela var att det var jag som gick och små klagade på att jag var hungrig. Blir ju inte alls irriterande när jag ser att hon sitter och trycker i sig maten. Tillslut kom ju min mat och det var ju inte direkt det godaste jag ätit! 

Imorn är det sista dagen här i Malaysia innan vi åker till Singapore i typ två dagar. Det ska faktiskt bli riktigt skönt att slippa detta men man har ju blivit lite erfarenheter rikare. Inte för att det har varit tråkigt men har inte funnits så mycket att göra. 

Imorn är det första advent och då har vi bestämt att vi kan lyxa till det lite eftersom vi försöker vara lite nyttigare i veckorna;) 


Längtar tills imorn då jag får äta upp min underbara snickers!


29/11

Kategori: Allmänt

Vakande tidigt fast vi hade bestämt oss för sovmorgon. Får sluta att lägga oss tidigt även fast det inte är så lätt när stan är helt död. 
Men iaf, gick för att leta efter 7eleven för att köpa nudlar till frukost. 
Sen bestämde vi oss för att åka ut till en ny ö,sapi. Sjukt varmt så låg mest i vattnet. Efter ett tag blev det mulet så då tänkte vi att det är lika bra att sova en stund medans det är skönt att ligga på strand. Självklart så började det att regna. Var ändå tvungna att vara kvar på ön till klockan 4 för det att vi skrivit att vi skulle va. 
Gick sen och kollade om det första hostlet hade några lediga rum det hade de ju inte så vi blir kvar här till på måndag. 
Ikväll var de som vanligt, hände alltså inget. Fick så jävla ont i magen förut, tror den längtar för mycket efter julmust. Skulle nästan kunna döda för must just nu, det är fan det första som ska ner i strupen när jag kommer hem! 

Längtar sjukt mycket till Bali så att man kan festa igen. Kommer inte ihåg sist vi gjorde oss iordning och festa till det. Inte många dagar kvar nu! 





28/11

Kategori: Allmänt

Bytte hostel i morse. Är dock inte direkt bättre så vi gick tillbaka till de andra ikväll och kollade om det fann några lediga rum tills imorn men socklars inte. Men vi tänkte gå dit imorn igen och kolla tills på lördag.

Idag gick vi bort till hamnen för att ta en båt till ön mamutik. Jävligt skönt att ligga lite i solen. Börjar ju nästan se ut som ett spöke. Där låg vi och plaskade och solade i några timmar.
 Det är fruktansvärt kul att kolla på att kineser/japaner när de badar. Har alla möjliga flytgrejer för att klara av att simma. Sen går de ofta i flock ner till havet och håller ihop så tätt som möjligt. De håller gärna i ett rep också så att ingen ska flyta iväg eller va de nu håller på med. Ganska så underhållande iaf. Tror de tycker vi också ser roliga ut när vi ligger och pressar i solen medan de håller sig under paraplyn. Något roligt måste de vara med oss iaf eftersom så många ska hålla på och fota och prata, tur att man inte är blond iaf! 
 Sen var det bara att ta båten tillbaka. Gick hem och duschade och drog och åt. Händer inte så mkt ikväll, de regnar så orkar inte gå omkring ut heller. Imorn hade vi tänkt att ta lite sovmorgon. 







Dagens lunch :) 

27/11

Kategori: Allmänt

Dagen började med en busstur på 7timmar. Konstigt nog kändes det som att de gick väldigt fort. 
Väl framme tog vi en taxi till hostlet men de blev självklart fel hostel men de funkar iaf. 
La oss direkt i sängen och kollade på paradise hotel. Sen drog vi ut en sväng på staden och kollade efter ett nytt boende för imorn. Vi tog även en sväng på shoppingcentret som vi hittade och klart de ska inhandlas iaf ett klädesplagg. 
Vidare för mat och de fick bli pasta idag, ivrig som man är så kastades mat i. När maten var uppätet drog vi tillbaka till hostlet. 




26/11

Kategori: Allmänt

Började med att åka till orangutang centret idag. Om man ville se när de matades skulle man vara där en halv timma innan och det var vi såklart. Såg tyvärr bara en men de var iaf kul att se de i det "vilda" eller vad man nu ska kalla det. Iaf vi orkade inte stå där så länge så vi tänkte att vi kunde gå en liten sväng. När vi var på väg tillbaka var det en person som sa att apan gått iväg så då bände vi igen. Träffade på några människor som vi gick in i en såkallad djungel och aa de var ju lerigt med flippflopp. Gick och halkade omkring och jävlar va fuktigt de är så fort man går under de där träden. Såg självklart ingenting men det har man börjat vänja sig vid. 
När vi väl kom ut ur djungel hörde vi av en person som jobbade där att det hade kommit fram en orangutang mamma med två ungar där de matat de innan och då blir man ju lite bitter. Men vi är glada att vi lyckades att se en:)
Där efter gick vi och tvättade av oss och sen såg vi en film på centret som handlade om hur de tog hand om aporna, väldigt intressant. Inte visste ja att en orangutang är 94,6% människa. 
I taxin på vägen hem såg vi en vit äcklig fågel igen, tror att de var börjat följa efter oss...

Tillbaka på hostlet kollade vi lite olika hostel för kota kinabalu, Singapore och Bali. 
Kollade även på paradise hostel och självklart så har vi ätit idag med. Köpt färdkost tills morgondagen bussresa. Sen kollat på hunger games, faktiskt riktigt skönt att sitta i soffan och kolla på film. 
Imorn är det dags att gå upp innan tuppen igen, 05.30 oj så skoj. 




25/11

Kategori: Allmänt

Ytligare en tidig morgon, 06.00 åkte vi ut på ytligare en flodtur..
Lite mysigare denne morgonen, fint väder, spegelblankt men skitit vatten  och nästan helt tyst om man räknar bort alla djur som låter. Såg som krokodiler, en gibonapa, andra apor och självklart fåglar. Även den vita fågel, räknade de faktiskt hela 9st tror ja men de var säkert fler. 
Vid 8 kom minibussen och hämtade oss. När vi kom tillbaka till hostlet packade vi ihop smuts tvätten och lämnade in den såklart. Där efter blev den en liten lunch på donken och sedan tillbaka för att boka flyg. Så nu ser planen ut som att vi åker till Singapore den 2e och till Bali den 4e och så ska vi boka Bali till Phuket till den 2e januari 2014!!! 
Iaf när detta var klart så blev det duscha och den sista måltiden på donken. Nu får det vara bra med skräpmaten, kan inte rulla fram när vi kommer hem. 
Imorn tänkte vi åka till ett orangutang center och hoppas på att få se några. 

Skönt att få lite lön idag också, det får man ju inte glömma;) 






24/11 ingen mer djungeltur

Kategori: Allmänt

Uppe innan tuppen. Började dagen med att åka på sjön. såg flera vita jävla fåglar. Ser de hela tiden.
När vi äntligen kom tillbaka var det frukost. Vitt bröd, någon marmelad, nudlar och äckligt ägg. 
Efter någon timma var det dags för en djungeltur. Såg inte ett skit utan massa jävla träd och sjukt mycket lera. Efter att ha gått i någon timma var vi framme vi en brun sjö som vi skulle titta på och mata några fiskar. Sen var det bara att traska tillbaka. De bästa med djungelturen var att man hade massa äckliga blodiglar på sig. Så detta vill man ju göra igen eller inte! Har verkligen kommit framtill att vi inte är några djungeltjejer. När vi kom tillbaka var de lite kortspel och sedan vankades lunch. Ris, kyckling och spenat. Inte den lyxigaste lunchen. 
Sen fick vi höra att det fanns en liten butik lite längre bort så dit gick vi för att köpa cola. När vi kom fram såg vi ett hamburgeställe men de fanns självklart inga hamburgare. Fanns ingen cola i butiken heller, fanns i stort sätt inte ett skit. Det fanns sprite iaf så de fick vi nöja oss med. 
Sen blev de en tupplur på någon timma. 
Dags för att åka ut på floden igen. såg typ samma saker som dagen innan, vi såg faktiskt en waran denna gången och tro det eller ej vita fåglar! 
Hem för käk, den gången ris och någon gryta som smakade lite som kalops men inte direkt jättegod. 
Sen blev de ytligare en tur på sjöng fast i mörkret då. Riktigt mysigt faktiskt, helt stjärnklart och så såg man att de blixtrade längre bort. Såg även en krokodil och lite fåglar ( även den vita). Tillbaka för kortspel och sedan sängen. 

Idag har tankarna nästan bara fokuserats på mat. Är så sjukt hungrig och riktigt sugen på hemmalagat mat eller iaf svensk mat. Har gjort en liten lista på vad vi ska äta när vi kommer hem och kan säga att ris inte finns med! 


Även fast detta inlägget blev lite bittert så har de ändå varit en rolig dagen när man tänker tillbaka på allt skit. Hade det funnits öl här hade det förmodligen inlägget sätt lite annorlunda ut:) 











23/11

Kategori: Allmänt

Började dagen med att gå till donken för lite frukost, tänkte att vi skulle stå oss bättre på den frukosten än rostade mackor från hostlet. Skulle bli upphämtade av en minibuss mellan   11 och halv 12 men den kom självklart vid 12. Därefter var det en busstur på ca 2,5 timma. 
Väl framme så fick vi checka in i ett litet rum för 10 personer men vi är bara 8 i vårat rum så lite skönt. 
De som är litet minus är att vi är 8personer på ett eluttaget och de blir ju lite saker som man vill ladda då man tar kort hela tiden. 
Sen iaf åkte vi ut på floden, såg en hel del apor, en krokodil och massa fåglar. Hörde att det fanns elefanter i närheten men vi missade självklart de.
När vi kom tillbaka var de kvällsmat och så blev de lite kortspel. Sen blev de en kvällsvandring i djungeln. Som tur var kunde man låna stövlar, något stor (42) och lite hål i.
I djungel såg vi mest lera och träd eller vi såg en orm och en fågel också. Annat var det mest att gå och halka omkring, ingen höjdare men nu har man gjort det. Sen blev de yttligare lite kortspel och inte för att skryta men jag och Evert vann!!!
Imorn är det tidigt som gäller, 06.00 ska vi ut på floden igen. 








22/11

Kategori: Allmänt

Imorse var det dags att gå till ytligare en busstationen. Resan började 07.30 och var framme ca 5timmar senare. Lite skoj att åka på dagen så man kunde se lite. 
Väl framme i sandakan började vi med att leta efter en bra hostel och de vi hittade var både fräscht och billigt, mitt i stan. 
När vi lämnat av väskorna gick vi och käkade på McDonalds och sedan kollade vi runt efter en djungeltur. Till sist så bokade vi en tur som fanns på hostlet. Hade lite problem i början, från att vara 3personer till 7personer gör ganska så stor skillnad när man ska boka både boende och tripp. Först bokade vi en tripp men det visade det sig att alla inte kunde följa med eftersom det inte fanns tillräckligt  så bara att avboka den och ta en annan men de blev ju bra det med. Så imon åker vi iväg, ska bli riktigt skoj. 

När vi satt på bussen på väg hit kände man sig lite hungrig så ja säger till Evert
- kan vi inte få stanna och köpa något gott 
- aa frukt
Hahaha!! 
Vi hade kul åt de iaf och det är ju huvudsaken;D 

Har även bokat nytt boende för jul och nyår, ska ju fira det med Jenny och Jessica. Så nu är det mesta klart! 






21/11

Kategori: Allmänt

Dagen började som de flesta dagarna, gå upp tidigt. Men idag så skulle vi ut på en snorklingstur, gick till dykshoppen för att möta Jenny, Jessica, Angela och resten som skulle med,  upp och hämta snorklings grejerna, där efter till båten. En liten men mysig båt, fanns dock ingen toa så man fick ju hålla sig. När vi åkt ca 45minuter var vi framme vid en lite ö som vi skulle vara vid men först skulle vi snorkla från båt och några skulle dyka så där var vi ett tag och sedan in emot ön. 
När vi skulle börja snorka såg man massa små maneter som brändes när man nuddade de och de gjorde man hela tiden. Tillslut så blev man väl lite van men var fortfarande inte direkt skönt. Men när man låg där och flöt så kändes det som om någon pickade än på ryggen men det visade sig var värdens regn oväder. Men som tur var så klarnade det upp senare. Men iaf vi hängde på ön i ett par timmar, sola, bada och självklart snorkla. Sen var det dags att åka ut en bit för att snorkla och hoppa ifrån båttaket. På vägen hem blev de också oväder och nu ikväll har de småregnat typ hela tiden. 

Nu ikväll har vi ätit och druckit gott och imorn åker vi vidare och leta efter en djungeltur och Jenny, Jessica och Angela ska även med :D 





20/11

Kategori: Allmänt

Första dagen i Borneo. Inte det bästa intrycket kanske. Vaknade av att en kinesfamilj står utanför och skriket ( vet ju självklart inte vad). Vaknar lite smått irriterad men lyckas somna om. När vi vaknar till liv igen drog vi och käkade frukost sen tillbaka till rummet och kollade på lite roliga klipp och hå för att hitta ett nytt hostel. Gick snabbt och smidigt. Ett rum med ett stor plastmatta ich där de stinker pasta, helt okej. 
Gick och mötte upp Jenny, Jessica och Angela för lunch. Där efter gick vi omkring och sedan happy hour på samma ställe som vi käkade lunch. 
Bokat en tripp imorn som kommer innebär snorkling och solning, perfekt. Detta kommer vi att göra med Jenny, Jessica och Angela:D 

Nu sitter vi utanför hostlet med en kopp nudlar och ska snart upp på rummet och softa:) 





19/11

Kategori: Allmänt

Då var man i Borneo. 
Upp tidigt även idag, tog sig en efterlängtad dusch och sedan var det dags för frukost. 
Tog bussen till flygplatsen, ganska så behagligt faktiskt. Billigt och bra.
När vi väl var framme hade vi tänkt att checka in men de fick vi inte så vi gick och på donken ich när vi var klara kunde vi checka in. Sedan blev de självklart värdens oväder så planet blev försenat. 
När vi väl kom fram tog vi en taxi och väl framme så såg vi ett mysigt hostel som ligger på vattnet. Ett mysigt rum men inte så charmerande badrum. Går knappt att spola toan och skulle inte förvåna mig om duschvattnet kommer direkt ifrån havet. 
Ikväll mötte vi upp Jenny och Angela och tog några öl. 
Nu är det dags att sova snart och imorn ska vi möta upp de igen:) 












Glömde ju skriva igår att när jag och Evert sitter på båten till penang blev vi visst lite sentimentala. Alltså ja har pratat om farfar flera gånget utan att bli ledsen. Men nu när vi sitter på båten så små pratat vi lite om farfar vad han tyckte om och sånt. Så säger Evert att hon blev sugen på koktkorv med senap och då säger ja "detta blev ju nästan lite sorgligt". Så sitter vi på båten och skrattar och smågråter. "Stark senap ska de va". 
Blev lite känslosamt när vi lyssnade på en fattig trubadur för första gången sen våran älskade farfar gick bort! 




18/11

Kategori: Allmänt

Idag har vi inte gjort så mycket. Började med att gå och äta frukost vid 12 då vi var tvungna att checka ut. Där efter åkte vi till båten och åkte till penang, de tig ca 3 timmar. Där skulle vi hämta everts passa. Fick sitta r i 1 timma för att sedan ta bussen till kuala lumpur.  Satt och frös i buss, skönt att de bara tog 6 timmar. Nu är vi tillbaka på hostlet vi bodde på förut och nu är det dags att sova. 
Imorn åker vi till Borneo och hoppas på att möta upp Jenny och Jessica där:) 


17/11

Kategori: Allmänt

Idag har vi inte gjort så mycket. Vakande ganska så tidigt, tänkte att vi kunde ha en heldag på stranden men nej då, skulle självklart vara mulet så vi stannade på hotellrummet så länge som möjligt och kollade på tv. När kollar var 12 var det saga att checka ut. Gick då och käkade frukost och sedan gick vi till nästa hotell och checkade in. 
Lämnade väskorna och gick ut på upptäcktsfärd för att kolla vart man kunde köpa biljett till båten imorn. Självklart kunde man i te gör det här så vi var tvungna att ta taxi dit båten går ifrån och sedan tack tillbaka. När vi kom fram hade det blivit fint väder så vi bytte om och gick och la oss på stranden. 
Runt 5 gick vi upp och duschade och sedan gick vi på en mexikansk restaurang, sjukt gott. 
Sen har vi spelat kort och inte så mycket mer. 
Imorn så åker vi över till penang för att hämta Everts pass och sen tar vi buss vidare till kuala lumpur och stannar där en natt och på tisdag tar vi flyget till Borneo! 



16/11

Kategori: Allmänt

Gick upp ganska så tidigt idag för att vi skulle äta frukost på hotellet, inte så mkt att ha direkt. Melonen kunde man ju äta men resten var typ skit. 
Sen så skulle vi boka en natt till men då fick vi byta rum och nu bot vi precis med stranden utanför dörren. Inte helt fel. 
Åkte sedan iväg för att åka linbana, den går rakt upp är ett berg. Lite små läskigt men riktigt fin utsikt. Där efter åkte vi till ett vattenfall och badade lite. När vi kände oss färdiga åkte vi tillbaka till hotellet för att sova en stund på stranden. 
Nu har vi precis ätit middag på stranden och kollat på solnedgången och nu tänkte vi gå och leta nytt boende för imorn. Får se vad vi ska göra ikväll. 





15/11

Kategori: Allmänt

Upp tidigt idag igen för att ta båten över till Langkawi. 
Började med att vi fått ett tips från några om några bungalows precis vid vattnet så vi åkte dit. Fick kolla på 2 rum för att se om de var något att ha. Tyvärr så var ju alla bungalows upptagna så vi fick kolla på några andra rum. Första rummet sprang det omkring en ödla på väggen så nej tack, andra rummet så satt de en stor svart padda på golv så nej tack där också. Gick vidare till 2ställen till men inte mycket att ha där här så då tänkte vi hotell är ju skönt. Hittade ett men de var fullt och knallade vidare tills vi hittade detta. Ett fräscht hotell och stranden ligger precis utanför. När vi skulle checka in så skulle vi lämna fram ett pass och de skulle vara Evert men när hon ska lämna fram det så hittat vi de inte och börjar få smått pank till vi kommer på att de måste vara kvar på hostlet i penang. Snälla receptionister hjälper oss att ringa dit. När vi fått tag på hostlet så visade sig att de låg där. Skönt, kan hämtade när vi åker tillbaka:) 
Iaf när vi kommer upp och ska kolla på rummet är de i stort sätt i tvekan, klart man kan lyxa till det någon gång. 
Bytte om fort och gick ner och la oss på stranden. 
När vi ligger och plaskar kommer de fram en liten kille och frågar om vi är på smekmånad, haha. 
Runt halv 5 går vi upp på rummet, duschat och fixar till oss. Ut och kolla om det finns någon utflykt här som vi kan ta i helgen men inte direkt någon som lockar mer än linbanan så den blir det nog någon dag. 
Därefter gick vi och åt och sedan möte vi upp 3svenskar som vi mött på hotellet för några drinkar. 








14/11

Kategori: Allmänt

Inte gjort ett skit idag. 
Kändes som vi åkte en lyxbuss hit, kunde luta sig tiktigt långt bak och ett skönt fotstöd skadar ju aldrig. 
Vi kom till penang vid 4 imorse och till hostlet runt 5. Kunde inte somna direkt då man fått lite sömn på bussen, så låg och kollade på Montazamis med vänner och lite annat. 
Hade ställt klockan på 9 då vi tänkt gå att äta frukos men vi lyckades inte gå upp så fick bli en sen frukost/ tidig lunch runt 12. 
Gick sedan tillbaka och slappade lite till och spelade även lite kort. Senare på kvällen gick vi och käkade mat sen tillbaka igen. 
Har hunnit med att prata både med Lollo och Mimmi i telefonen idag:) 
Just nu ligger vi och slappat framför tv och det visas the hobbit. 
Imorn är det dags att gå upp tidigt igen och då åker vi vidare till Langkawi. 

Verkar som att de bara är vi och en kille till som bor på hela hostlet. 




13/11

Kategori: Allmänt

Idag har vi bokat buss till penang och den går vid 12 våran tid, därefter tog vi en liten shoppingrunda. Efteråt skulle vi åka till en stor trädgård/park men när vi var där och letade efter vissa områden visade det sig att vi var på helt fel ställe. När vi skulle mer reda på en taxi började det att spöregna så vi tog skydd under ett tag. Stod där under ett bra tag, tillslut fick vi nog så Lucie gick och försökte hitta en taxi. Sedan kom hon tillbaka och hämtade oss och då hade hon lyckats att låna ett paraply. När vi väl fått tag på en taxi åkte vi till hostlet och satt en stund här. Sedan drog vi till sky bar och därefter åkte vi och käkade indisk mat som serverades på bananblad och nu är vi tillbaka hör och väntar på att klockan ska gå så att vi kan gå till busstationen. Bussresan kommer att 5timmar så vi får se om vi hittat någonstans där vi kan checka in när vi kommer. 









12/11

Kategori: Allmänt

Dagen började med att åka till en shoppingcentrum med bara elektronik, Kelsey skulle köpa sig padda. När det var klar ( efter ca 1,5 timma) blev det att gå och äta. Sedan var vi lite söt sugna så hick och köpa munkar. Drog sedan tillbaka till hostel och väntade på att Lucie skulle komma. En tjej som vi träffade i Phuket. Åkte sedan visste till ett annat shoppingcentrum, hittade inte så mkt. Där gick vi på bio och såg Carrie, inte världens bästa film men funkade att kolla på. Åkte till chinatown och därefter gick vi tillbaka till hostelet. Tog en drink på taket och nu sitter ja i mitt bås. 

Imorn ska vi försöka hinna med det sista innan vi åker vidare till penang. 







10-11/11

Kategori: Allmänt

Igår kom vi till Malaysia, tog en taxi till kuala lumpur. Trodde vi blev avsläppta på rätt ställe men nej det blev ju såklart inte. Som tur var så var det inte så långt att gå. Bor just nu på reggae mansion, riktigt fräscht faktiskt. 
Var sjukt trött när vi kom hit, sov väl 1timma eller något dagen innan, så vi slocknade i stort sätt direkt. När vi vaknat till liv gick vi ner till chinatown och kollade runt och sedan tillbaka hit för att slappa igen. Gick ner på kväll och åt och sedan upp och spelade lite kort. 

Idag gick vi upp som alla andra dagar och åt frukosten på hostlet, sjukt skönt att slippa springa runt och leta efter ett bra ställe. Där efter skulle gå och lämna in tvätten på ett annat hostel och hittade självklart inte dit så vi gick omkring som vilsna möss. Tillslut blev vi så trött att vi tog en taxi eftersom vi iaf skulle åka vidare efter till stan och shoppa. När vi hoppade in i taxi. Visade det sig att det inte var alls långt ifrån där vi hade gått. Sen blev de vidare till stan där vi gick omkring x antal timmar i två olika kanske mer köpcentrum. Shoppade lite men nästan allt som man hittade vill man ha sen när man kommer hem till Sverige, lite för varma för att använda här. Så set får vi ta på hemvägen. 
Nu är vi tillbaka på hostlet och har inte bestämt vad vi ska hitta på kväll, det är sånt som märks. 
En kort sammanfattning av de senaste två dagarna. 

Har förresten en så jävla skön säng, skönaste på väldigt länge. Bor som i ett litet bås. En säng och en spel, väldigt högt upp. 



9/11

Kategori: Allmänt

Blev indiskt igår igen, var så gott sist och det var det även denna gången också. Där efter drog vi tillbaka för att dricka lite och körde även lite drickaspel men lite folk som bor här. 
Sedan begav vi oss ut. Började på grabbarna grus med en bucket och mojito. När vi tröttnat på de stället drog vi till "strippbaren" där vi körde fyra i rad med en tant och träffade även på två killar som vi hade sätt på phi phi. När vi var på topp drog vi till seduction och dansade. 

Idag att vi inte gjort ett skit på dagen, gick en sväng på stan för att kolla om vi hittade Jenny och Jessica och de gjorde vi inte. Men nu i kväll har vi ätit mat och haft en jävligt bra kväll med dem. Blev riktigt glad när jag såg dem, efterlängtat. 
Nu sitter vi i lobbyn och väntat på att taxin ska hämta oss så ska vi åka till flyget som tar oss till Malaysia:) 



8/11

Kategori: Allmänt

Kvällen börjades med att gå ut och äta sedan hem att göra sig iordning. Sen blev det en utgång för mig, Evert och en finsk tjej. Började på syndrom där vi träffade tre australiensare, drack buckets och även lite dans på de. Efteråt drog vi till ett annat ställe som ja inte vet vad det heter. Liknade otten (kanske puls? har knappt varit där så) var jävligt skoj iaf. Sen så tänkte vi hå vidare men inget som lockade direkt så blev att gå hem. 

Idag har vi inte gjort så mkt, drog till stranden en sväng, ätit och jag har köpt det godaste kaffet på länge. Kaffet här smakar avloppsvatten men gick till starbucks och fy faan va gott, bästa på länge! 
Nu blir de att ta de lugnt och se vad kvällen bjuder på. 

Ikväll kommer Jenny hit och hoppas på att få träffa henne, nu var det riktig länge sen. Hoppas på att de inte är för trötta:) 



7/11

Kategori: Allmänt

Igår kväll drog jag, Kenny och 2finnar ut. Evert hade ont i huvudet och stannade hem. Iaf vi började med att gå på en gaybar där de hade dragqueenshow, väldigt trevligt. Medan vi satt där var det en killar som kom och började massera mig haha. Trodde till en började att han försökte bryta nacken på mig men efteråt var set riktigt skönt. Sedan hick vi runt lite och efteråt hem. Blev en tidig kväll. 

Idag har vi legat på stranden, första gången men inte kände sig som en svettdroppe, kan vara för att det var mulet. Gick tillbaka till hostlet och duschade och sedan ut för lunch. Hem igen och kollade på film och sedan ut för middag. 
Ikväll vet ja i te riktigt hur planerna ser men hoppas på något skoj! 




6/11

Kategori: Allmänt

Idag blev de en utflykt till kahlok.
Började med att bilen vi skulle åka med var full så vi fick åka med ett gäng ryssar ist. Jätte kul när de inte pratar engelska. Så vi visste  inte riktigt hur dagen skulle se ut eftersom guide inte pratade med oss om vi inte frågade. Blev ju lite besvikna eftersom vi ville ju såklart fatta vad människan säger.
Men iaf först stoppet var vid en gammal bro tror ja, haha. Därefter blev det ett stopp på en ananasfarm och kollade även gummi som kom från träden, efter var det bambu rafting lite häftigt att åka i en mindre flod och se lite runtomkring. Vi såg bla en orm som sov i trädet. Efter så åkte vi och red elefant. Sjukt läskigt, upp för någon jävla stig och efter ett tag skulle vi ju ner för den också, kramp i armarna eftersom man satt och höll sig i så hårt för att man inte ville åka av. Efter det skulle vi åka en kortbit och äta men bussen hade glömt oss eller något ( vi fick gå med en engelsk guiden hela dagen, hade samma stopp som oss, så att vi också kunde fatta något). Guiden som hjälpte oss blev irriterad och även vi eftersom vi fick gå dit vi skulle äta. Efter maten gick vi till ett "vattenfall", skulle bada men fick höra av en liten pojke att det var en orm i vattnet så då sket vi i det. 
På hemvägen fick vi byta buss eftersom några med engelskguide pratade ryska, skönt! 
Blev några stopp på vägen hem, tsunami minneslunden, sköldpadds odling? aptempel ( men såg inga apor) och sist ett fruktstopp. Dålig början på dagen som fick ett bra slut :) 

Nu ikväll har vi ätit på en svensk restaurang, blev fläskfilé, pomme och bea för mig, Evert blev det samma fast med pepparsås och Kelsey var en riktig svenne och tog köttbullar med potatismos :D 
Nu ska vi tagga till för utgång!!! 






5/11

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit på kata beach i stort sätt hela dagen.  Len och mjuk sand, kristallklart vatten och sjukt varmt. 
Bättre kunde de nästan inte bli! 
Kvällen har varit lugn och kommer att fortsätta att vara det. Varit ute och ätit indiskt och sedan gått omkring lite och nu är vi tillbaka. 

Igår kväll gick jag och Evert ut, Kenny kände sig fortfarande lite seg. Började på grabbarna grus där vi hade en jobbig tjej som hängde följde efter oss hela tiden. Så när hon gick och dansade med sin syster så svepte vi upp våran drink och smet iväg. Efter det så gick vi till Stockholms syndrom, satt och pratade med två som jobbade där och avslutade kvällen med subway. 






3-4/11

Kategori: Allmänt

Kvällen igår blev riktigt lyckad. Började med jätte god mat och sedan gick vi till hostlet och tyvärr kände sig inte Kenny så bra så hon stannade hemma och jag ich Evert drog på äventyr. Först  blev det att gå till en jätte stor bar, trodde vi men det visade sig vara massa olika barer så gick omkring och kollade lite. Var alltså på typ en stor strippklubb.
Där efter drog vi till grabbarna grus, riktigt trevligt dock inte så mycket folk. Var skönt att träffa lite svenska igen. Drog sen vidare till 2 andra barer men vet inte va de heter. 
Kvällen slutade med subway och lite prata i trappuppgången:)

Idag har vi legat på stranden och gått lite i ett shoppingcentrum. Blev även bio, en skräckfilm på thailändska med engelsktext. Första 1,5 timman var faktiskt bra men resten kunde man ha skippat. 

Nu blir det att gå ut och äta och sedan kanske en liten utgång! 




3/11

Kategori: Allmänt

Tog bussen imorse, lite och trång. Men kostade bara 30bath och resan tog 45min. Så de var väl inte farligt dyrt. 

När vi anlände till patong letade vi upp vårt hostel, lämnade våra väskor och direkt ner till stranden. 
Därefter drog vi tillbaka, duschade och sedan en liten sväng på stan. Köpte kycklingkebab och lite kläder, tog även fiskaspa? De var riktigt jobbigt men samtidigt väldigt kul. Äckligt att de sitter och äter på fötterna och att de kittlar som bara faaan. Tror det vara första och sista gången.

Rummet är helt okej men får se vad man tycker efter man har sovit. 
Ikväll tänkte vi ta en liten barrunda och hoppas att de finns bra ställe och de tror ja nog. 
Nu ska ja upp på rummet och göra iordning mig och hoppas att de nya kläderna sitter bra :) 




2/11

Kategori: Allmänt

Igår kväll gick vi och köpte snask och skulle bara ha en lugn dag. Så blev det men efter att vi börjat äta kände  ja mig (tro det eller ej) äcklad så ja kastade faktist mina chip. Vet inte om man börjar bli sjuk eller om det kanske är pga värme. Konstigt var det iaf. 
Låg och lyssnade på svenska Hollywood fruar, gick inte att se eftersom att wi-fi var för segt. 
Därefter så hade man lite energi så låg i sängen lyssnade på musik och cyklade. Haha benen och armarna var lite här och där, låg och skrattade så man nästa tjöt. Måste sätt snyggt ut för de som gick  förbi, tänkte inte på att stänga dörren då de alltid är så varmt på rummet och man kanske hoppas på att de blir lite korsdrag. 

Idag har vi anlänt till Phuket, kanske inte det bästa hostel eftersom att vattnet försvann när man duschade vi fick säga till i receptionen 2ggr. Nu tänkte vi kolla efter ett nytt hostel där det kanske händer lite mer. 






1/11

Kategori: Allmänt

Har varit på en utsiktsplats ikväll och kolla på solnedgången. Kommer aldrig mer gå upp dit, fy fan va jobbigt det var. Trappor som tog en kvart att gå uppför och var 90grader typ. Efter det var de en bra bit att gå som lutade uppåt hela vägen. Ont i vaderna kan ja lova och svettig som ett as. 
Aja de var en fin utsikt och nu har man gjort det! 
Efter det var de ju nästan lika jobbigt att gå ner, haha. 

Efteråt gick vi och käkade mexikanskt, börjar tröttna lite på thai så detta var efterlängtat. 
Nu blir det nog bara att ta det lugnt. 

Pratade med Jenny för en stund sen och om en vecka så ses vi i Phuket. Har lite att ta igen då vi inte sätts på en månad och vi brukar ses eller höras varje dag. Ska bli sjukt kul iaf, var det ja skulle komma fram till :)) 




31/10 och 1/11

Kategori: Allmänt

Kom precis upp från stranden, sjukt varmt. Efter bara någon minuter blir man som en svettig trasa, ligger i havet typ hela tiden tills man blir ett riktigt russin. 
Lite små jobbigt att det är så grunt, vattnet räcker än till knäna och vattnet flyttar på sig hela tiden så då måste man ju själv göra det med. 
Ikväll blir de bara att ta de lugnt och imorn åker vi vidare till Phuket. 


Igår gick vi upp och käkade frukost sen gick jag och Evert och försöka hitta något att ha på oss till kvällen. Första planen var att vi skulle vara Harry Potter men hittade inga glasögon eller spö så det blev inget av det. Så det blev att vi skulle vara hippies ist och de funkar ju. Där efter gick vi tillbaka till rummet och var där hela dagen. 
På kvällen blev de förfest hos grannarna och sedan ut. Drog till en irländskbar, en svenskbar och sedan stranden. Blev en tidig kväll för mig, drog hem och pratade med Mimmi :)