lindakv.blogg.se

31/12

Kategori: Allmänt

Då är det inte många timmar kvar på detta år. Jäklar va snabbt det har gått, 2013 började väl inte as bra eller jo hade en vecka i Egypten först sen blev de inte så bra, jävligt dåligt faktiskt men det har verkligen varit till min fördel om man tänker på hur allt ser ut nu. Iaf började inte jättebra sen blev det bara bättre och bättre och nu är jag ju på Bali.  
 Är så glad över att ha rätt personer i mitt liv och kunde inte vara mer tacksam över detta!! 

Det som är skönt med säsongs arbete är man träffat så mycket nytt och gammal folk. Har haft en riktigt bra sommar. Hösten var ju lite pirrig då man bokat resan och man inte visste hur länge man skulle vara borta och att man skulle försöka hinna med så mycket som möjligt och spendera sin tid med folk man verkligen bryr sig om. 

2013 har varit ett bra år och nu är det dags att välkomna 2014 med öppna armar. Detta skulle ju faktiskt vara mitt år om ja minns rätt, var en snubbe i början av våran resa som sa det och får väl hoppas att det stämmer:) 

Ikväll ska vi ner till stranden, brukar vara någon stor fest där men innan blir det lite middag och lite shottar på rummet. 





30/12

Kategori: Allmänt

Bytt boende och jävlar va nice detta är! Vi har två stora sovrum, två stora badrum med badkar ( mycket efterlängtat) och bästa av allt är att vi har tv precis vid sängen, vilken lycka!!! 
Började med att springa omkring som små barn sen blev de att kasta sig i sängen. Här kommer vi garanterat att trivas. Har även fått en morgonrock och tofflor som vi självklart har på oss.

Efter någon timma bestämde ja mig för att äntligen ta ett bad, när ja väl ska hoppa i märker ja att de är inte är varmt. Aja bita i det sura äpplet, man kan ju tyvärr inte ha allt. 

Ikväll har vi varit på shoppingcentret och handla det sista inför imorn och förhoppningsvis det sista innan vi reser vidare. När vi kom tillbaka till hotellet bestämde ja mig för att förädla få igång varmvattnet ordentligt och jajamen ja lyckade och självklart så blev det ett långt bad. Ligger just nu i en sjukt skön säng och kollar på new girl. 



29/12

Kategori: Allmänt

Idag var vi alla uppe med tuppen. Legat och solat i stort sätt hela dagen och plaskat omkring i poolen, måste passa på när vädret är på våran sida. Sen blev det att packa för att imorn byter vi boende. Kommer bli väldigt skönt eftersom vi i stort sätt har bott på samma ställe sen vi kom. Har varit lite onödigt att byta då de varit skitväder. Men några små äventyr har vi hunnit med. 
Nu på kvällen har vi varit och ätit på joker och även druckit lite drinkar. Såg att det var enhel del folk ut så vi bestämde oss för att gå ut. Hem för att fixa det sista och tillslut pallra oss ut. En lyckad kväll! 

28/12

Kategori: Allmänt

Legat och slappat halva dagen vid poolen med Evert. Solat, badat, käkat nudlar och lekt hitta tofsen. Lite senare tänkte vi att vi skulle gå och kolla lite om vi hittade något i affärerna längst gatan men när vi var på väg ut kom Jenny och Jessica tillbaka från deras äventyr så gick och käkade med dom och sen ner till stranden för att kolla på solnedgången.
 Kändes riktigt härligt när man satt där med en varsin öl och kollade på en grupp kineser som skulle ta gruppfoto. Förstår inte vrf de vinkar in i kameran, bilden är ju ändå still?! Drog sen och kollade runt lite och tillsist hem. Så var det med denna dagen




26-27/12

Kategori: Allmänt

Går dagen då... Efter att ha legat själv vid poolen i några timmar fick jag äntligen lite sällskap av Jenny. Kände oss lite hungrig efter en stund och bestämde oss för att testa ett nytt ställ men de skulle vi inte gjort.. Fick en äcklig torr pizza som var tvungen att typ dricka efter varje tugga så att de skulle sväljas ner och Jenny fick spagetti och svamp. 
Aja väl tillbaka fortfarande hungrig så var det bara att hålla ut till det var dags för de berömda nudlarna. 
Hyrde även tv och kollad på house at the end of the street och titanic. 

Idag vaknade ja såklart tidigt och det var lyckligtvis fint väder men idag behövde ja inte ligga där själv utan Evert vaknade. Så där spenderande vi våran dag tills vi blev hungriga och unnade oss att gå till joker. När vi kom tillbaka så kollade vi på film, spelade kort och slappade som vi brukar göra. 

25/12

Kategori: Allmänt

Vaknade ganska så tidigt och upptäckte till mitt förvånad att det var fint väder. Snabbt på med bikini och lägga sig på stolen. Måste passa på så fort den är framme. Låg vid poolen ett tag tills våra magar började kurra och det var dags att gå och äta. Drog till samma ställe som vi käkade på dagen innan men den a gången inte alla så bra servis. Började med att Evert fick fel mat, när den rätta rätten kom ar kycklingen helt rå. Tänkte att vi skulle unna oss efterrätt också. Friterad banan borde man inte kunna misslyckas med, men oj så fel jag hade. Nog den äckligaste jag ätit. Tyckte att den smakade lite vitlök och jag älskar verkligen vitlök men inte till efterrätt. Jenny hittade en bit vitlök i sin crêpes. Så aa inte så konstigt att de smakade vitlök.

Sen blev det att dra hem för en sovstund och sen fixa till sig för party!! Körde lite kort och drack hemma och sen begav vi oss ut. Vi splittrades efter första ställe och så blev de ju lite missförstånd mellan oss. Jag och Jenny drog till ett ställe och så trodde vi att de andra skulle hem. Efter en kort stund drog vi och väl hemma så märker vi att ingen av oss har någon nyckel så vi spenderade två timmar i poolen tills de andra kom hem. Så så var det med den dagen :) 

Blev väckt av telefonen vid nio så har legat vid poolen helt själv sen dess. Ingen som vill hålla mig sällskap. Skönt att de är kanon väder också, inte ett moln på himlen. Får väl se när de andra orkar gå upp för att svalka sig i poolen. Nu är det dags att hoppa i för nu svettas jag som en gris.


24/12

Kategori: Allmänt

Då var det julafton här i Bali. Morgon började med att ja väckte Evert och den gick och väckte Jenny och Jessica med lite julsång. Gick och käkade frukost på joker och sen så blev det dags för att gå och köpa filmer eftersom vi hyrt en tv. Tog ett tag för personalen att koppla in den. När det väl var klart blev det två filmer och efter det så fixade vi till oss lite för middag på kvällen. Efter det så blev de lite julklapps spel, ja fick lite hudprodukter. Efter det så blev det utgång.  Drog till några olika barer men det blev en lugn kväll eftersom vi ska ut imorn. 

Även pratat med hela familjen, klart man har lite hemlängtan kring jul men som sagt inget som man inte kan göra när men kommer hem.

God jul!! 






22-23/12

Kategori: Allmänt

Gårdagen kan man beskriva som regnig, kortspel, hobbit 2 och hitta en julklapp till någon tills den 24. Så var det med den dagen. Fan kan solen bara komma fram snart, är så trött på att bara ligga inne finns ju inget att göra..... Vill ju bli brun!!!!! 
Kul att mamma skickar bild på mormors stek + toscakaka och pappa berättar att de ska äta varm smörgåstårta. Men tror nog att iget slår mina koppnudlar. 

Imorn är det jul men har inte direkt någon julkänsla än eller hemlängtan efter jul men är väl för att känsla är borta. Får väl se hur det blir imorn när man ska Skypea me alla :) på ett sätt hade de ju varit kul att vara hemma då Lollo faktiskt är hemma för första gången på väldigt länge och självklart så är ju ja bort då. Men de kommer ju fler jular så de löser sig alltid! 
Får ju faktiskt fira jul med tre härliga personer. 

Som sagt blev inte så mycket idag pga skitväder. Eller jag och Jenny unnade oss en varsin massage, inte av de bästa direkt men de var ju skön ändå och även manikyr men de var väl och lite lustigt. Aja vi dödade iaf 1,5 timma. Sen har det varit kortspel på schema. 

Som sagt julafton imorn då, vad ska man hitta på då? Jo lite julklapps spel och så tänkte vi hyra en tv och kolla film. Har faktiskt ett kuvert som ja ska öppna imorgon som ja fick av Mimmi innan ja åkte:)



21/12

Kategori: Allmänt

Blev en lyckad kväll igår. Började med att vi spelade lite kort och andra dricka lekar, hade de jävligt nice bara. Sen drog vi till något uteställe och var där ett tag. Sen kom vi på att de skulle ju vara trevligt att sitta på stranden med en hittar och jajamen så blev de. 
Skönt att få gå upp tidigt idag var nog fortfarande lite fuller. Båten skulle gå från gili halv 12 och såklart så var den ju sen men allt gick ju bra iaf. De är dock riktigt irriterande när folk inte fattat när de ska växla i bilen, hade nästa lust idag och sätta mig och köra bilen själv men då kom ja på att jag är nog fortfarande var lite rund om fötterna så de gick ju inte. Fick istället sitta med mina lurar och försöka få lite julkänsla med hjälp av lite musik. Men den känslan kommer nog inte komma.

När vi äntligen var framme så blev de mat på joker och sen lite kortspel. Har även haft någon slags ljus i öronen idag för att rensa de lite men tror nog inte allt de hjälpte speciellt mycket. 
Tyvärr har Evert blivit lite små sjuk igen så hoppas att det blir bättre tills imorn!!
Lollo skickade även en fin bild på ett äppelskrutt som hon ritat till mig:) 




19-20/12

Kategori: Allmänt

Hände inte så mycket går, gick ner och la oss på stranden så blev det självklart mulet och till sist kom regnet. Satte oss och spelade kort med några och sen var tanken att de skulle bli en lite lur men lyckade självklart inte att somna så låg och spelade på telefon igen. Drog sen och käkade och så blev de en lugn kväll för oss, Evert var  fortfarande krasslig :/

Gick även upp idag för att göra ett nytt försök på stranden men blev ju samma vända igen. Satte oss och spelade lite kort med några som jag inte minns namnen på, käkade nudlar sen följde vi med de till något annars ställe och spelade även lite mer kort. Ikväll blir de nog lite alkoholintag men först ska ja försöka sova en liten stund:) 


18/12

Kategori: Allmänt

Inte gjort så mkt idag. Gick och käkade frukost sen tillbaka till hostlet och spelade lite kort och några andra spel, nudellunch, gick ner och kollade lite affärer och sen var tanken att vi skulle sova lite men självklart så somnade ja inte. Sen på kvällen drog vi och käkade men några och de blev köttbullar och potatismos :D tillbaka till hostlet för lite lekar och nu ligger jag i sängen och hoppas på fint väder imorn och att Evert mår bättre!



17/12

Kategori: Allmänt

Upp tidigt idag för att åka till Gili t. De skulle hämta upp oss mellan 06.30-8.00 och då tänkte vi att de är ju alltid sena så vi kan ju lika gärna sova tills de kommer och knackar på, självklart kom de ju redan vid kvart i sju så mycket sömn blev det inte direkt. Bilen turen tog över en timma och sen var det en båttur på ca 1,5timma. Lyckade inte somna någon av gångerna. 
Här har de inga bilar eller mopeder så mötas av häst och vagn men vi valde iaf att gå och leta efter vårt boende. Bor på gili backpackers och tror att vi kommer att trivas bra. Redan hittat lite trevligt folk som vi har varit och snorklat med och ikväll väntas det fullmoonparty. Innan det gela satte igång var man ju tvungen att ta sig en lur men fan att man aldrig kan somna. försökte kolla solsidan men gick bara fram ljudet eftersom att nätet inte är det bästa. Sen blev det iaf man och lite förfest på hostlet och ner till stranden. En lyckad kväll helg enkelt. 



16/12

Kategori: Allmänt

Självklart så var det ju mulet i morse men vi tvingade oss upp och såklart så blev de ju ett dopp. Sen drog ja, Evert ich Jessica och kollade in hostlet som vi skulle ha över jul med de låg för långt bort då vi avbokade det och hoppas på att vi kan vara på stället vi bo på nu. 
Sen gick jag och la mig en stud eftersom ja hade huvudvärk, duscha och aa inte så mkt mer. Drog sen och käkade på joker och sen tillbaka för att fixat sig lite och inta lite mer alkohol. Spelade lite kort och sen drog vi vidare. Drog hem ganska så tidigt då jag och Evert åker till gili t i några dagar. 

Måste bara skryta lite att det blev enbart en öl ute sen levde ha på vatten och red bull!!! 


14-15/12

Kategori: Allmänt

Gårdagen började med att gå och köpa nytt minneskort till kameran idag. Har fått raderat en hel del bilder tyvärr men idag tog vi tag i det. Satt oss sen och tog en öllunch, himla gott och sen tillbaka till hotellet där vi spelade kort och tig en liten lur för att tagga kvällen. När vi hade sovit en stund var det äntligen dags för att fixa till sig, är inte direkt något man gör varje dag. Blir ju lite chockad i början när man går förbi en spegel. 
Riktigt lyckad och väldigt skojig kväll. En hel drickande och mycket dans, precis som det ska va! 

Idag har vi inte gjort så mkt. Morgon började med att ja försökte få upp de andra men lyckades inte direkt, till slut kom Evert upp så käkade vi frukost. Sa till att vi ville ha frukost för två men fick för fyra. Så tre koppar te till mig och tre mackor, ganska så lyckat ändå:) 
Sen fick ja dock gå och sätta mig i poolen själv eftersom ingen annan ville men Evert dök upp efter ett tag och Jenny vaknade även till liv till slut. 
Mat på Joker idag ich självklart så tog ja ju fel mat.... Man ska alltid köra på de säkra kortet när man är lite dagen efter trött. 
Händer nog inte så mycket idag skulle ja tro eller jo de är ju våran snask dagen så ska nog ta och unna mig något gott sen. Skulle varit gott med fillidutter men de finns ju inte här... 


13/12

Kategori: Allmänt

Lite annorlunda lucia.
Idag har vi haft en chaufför som har kört omkring på oss hela dagen. Började med att besöka ett ställe där de vävde och målande tavlor på tyg. Sen vidare för att kolla när de tillverkade silversmyken, där efter ett "familjeföretag" som målade tavlor. Sen blev det att åka på ett hinduisk tempel. Där efter blev de lunch bredvid ett risfält, dock inte så mkt att ha. Vi vill se ett risfält med trappor men detta var helt plantage. Såg bara ut som en grönåker där några gick omkring med stråhattar. Sen åkte vi och kollade på en vulkan som aktiv. Sen  blev det att åka till ett kaffeställe där de även odlade olika sorters kryddor. De hade även ett "bajs kaffe" alltså de var ett katt liknade djur som åt kaffebönor och bajsade ut de som man rengjorde och rostade. Fick även ha en liten kaffeprovning. Där hade de ett stort risfält i "trappor". Sist men inte minst Balisk dansuppvisning om man nu kan kalla den för det. Såg mer ut som någon slags teater, inte direkt jätte mycket att ha men ändå kul att ha sätt det. Tror att det var den längsta timmen på väldigt länge.
Chauffören idag var väldigt trevlig dock fanns det en liten nackdelen med honom. Han tyckte om att köra på gatuhundar och koka soppa på de, något sjukt. När vi sa att vi brukar äta ko så såg han nästa lite ledsen ut. Undra vad som är konstigast att äta, ko eller en påkörd hund?? 

De har varit en lång och trevlig dag. Sätt en hel del under kort tid. Imorn är det lite party som står på schemat! 





11-12/12

Kategori: Allmänt

Igår gjorde vi inte så mycket.Gick upp och fixade till väskorna, åt frukost, krånglade med notan, sola, bada, spela kort. Åkte tillbaka till kuta och ska vara hör några dagar innan vi kanske åker vidare eller vad vi nu ska hitta på. Sånt som märks helt enkelt. 
Checkade in på hotellet som vi bodde på innan vi stack. Direkt när vi lämnat av väskorna drog vi och käkade och jävlar va gott det var. Sen blev de att gå tillbaka och spela lite kort och Skypea även lite med Mimmi:)
Evert köpte även ett par snygga ballibong skor, en som för 10000 och vem behöver inte två? Haha

Idag började vi dagen med att ligga lite vid poolen sen bestämde vi oss för att vi skulle kolla runt lite och hitta till stranden men när vi skulle gå började det självklart att regna så blev att vänta ut de lite med kortspel och nudlar. Tillslut orkade inte vi vänta längre så vi gick iväg. Hittade ett lite shoppingcenter så blev att gå på bio. Homefront sjukt bra film. 





10/12

Kategori: Allmänt

Började dagen med en lite snorklingstur. På turen var det två stopp. Första var så att man var bara någon cm från korallerna så man vågade knappt röra sig för man var ju rädd att man skulle råka slå till en korall eller något liknade. Andra stoppet var det så strömt i vattnet att vi alla var tvungna att hålla i en livboj för att vi skulle hålla ihop. När man släppt taget behövde man knappt simma, det vara bara att ligga på ytan så flöt man iväg, riktigt kul men något jobbigt när när fet kom en båt så skulle vi tillbaka till livbojen och ibland var man ju tvungen att simma emot strömmen. Men de var ju en upplevelse. På turen var det bara vi och en tant från Frankrike som satt och pratade för sig själv och vara allmänt lite läskig. 
När vi kom tillbaka till hotellet fick ett bananblads paket som var våran lunch, kalla nudlar som inte smakade så mkt men med hjälp av soja och chili så blev de helt ok. 
Sen gick vi och plaskade i poolen, sola och simmade några längre. Därefter blev det mat och en hel del kort. Imorn åker vi ifrån lembong så får vi se om vi stannar i kuta en natt eller åker till ubud. 




Sista dagen med nudelsoppan, äntligen. Imorn blir det mat på vårt favoritställe..... 

9/12

Kategori: Allmänt

Gick upp ganska så tidigt idag och hoppades på frukostbuffé, eftersom det stod att frukost skulle ingå. Men oj, där var vi visst lite för ivriga. Var igen frukostbuffé och frukosten ingick ju inte. Fick bli pannkakor med banan och klart man åt upp allt! 
Gick sen och la oss vid poolen. Började med att simma lite längder så att det blir lite motion iaf. Där efter skulle det vara lite lek men medan de andra lekte hitta tofsen så låg ja och flöt eller passade på att sola lite. 
Jajamen, regnet dök ju självklar upp sen men höll som tur va inte på så länge. Efter lunchen blev det lägga sig vid poolen igen och aaa lite regn kom ju då med, så vi satte oss och spelade lite kort och pratade lite skit. Ner och duscha för att vänta på att vi ska få ära igen. 
När man vet att man inte ska äta å mycket är man ju fan konstant hungrig enbart för att man inte får eller ska! 
Unnade oss nudelsoppa både till lunch och middag, oj så skoj. 

Imorn blir det att åka på en lite snorklingstur.







8/12

Kategori: Allmänt

Satt igår kväll och kollade boende till lembong som sagt och hittade ett jävligt fint ställe. Vi trodde dock att det var 50kr natten för varje person eftersom vi tryckte in 4 personer och de stod 201 men efter vi bokat och allt visade det dig att det var 201/person. Aja bara att snåla lite på de övriga. 
Blev hämtade 08.45 med minibuss och sen blev det en båt ut hit. 
När vi kom fram fick vi åka på ett flak med tak så det var ju skönt att det fläktade lite. 
Hotellet är iaf sjukt nice. Bor i en stor bungalow med två våningar och toan plus duschen är under öppen himmel haha. Vi bor mitt på stranden och en liten trappa upp har vi en pool. Här kommer vi trivas väldigt bra speciellt om vädret är på våran sida. 
Efter lite poolhäng blev det lite kortspel  sen mat. Sa att vi skulle börja tänka på vart vi lägger pengarna på så som alkohol och maten men de sprack ju redan idag. Får tänka på att det inte blev något advent godis. 



7/12

Kategori: Allmänt

Ställde klockan imorse för ja tänkte att man kan ju faktiskt sov vid poolen. Gick och kollade om Jenny och Jessica var vakna och mötas av chocken att Jenny faktiskt var det. Fick med henne till poolen så där gick vi våran frukost. Sen kom även Evert och hängde med oss. självklart så skulle de ju börja regna när vi låg där så det blev ju inte lika bra som ja hade tänkt mig.
Lite senare blev de lunch på samma ställe som vi åt både lunch och middag igår. Onödigt att byta ställe när man hittat ett som passar så bra. Efter lunchen hade vädret blivit bättre så blev lite poolhäng igen och sedan fixa till oss för att åka och kolla bio var planen. När vi kommer fram till bion visas det bara två filmer, hunger games och en indonesisk film så det sket sig ju. Drog och käkade och sen tillbaka. 
Just vi har köpt julhattar som vi tänkte ha imorn när vi ska ha lite advents firande. 
I morgon åker vi till lembonga och tänkte stanna där i några dagar. Bokade även boende denna gången annars brukar vi bara åka till ett ställe och hoppas på det bästa. Dream beach, inte helt fel:) 



6/12

Kategori: Allmänt

Gick och möta de andra flickorna igår, gick och käkade bara. Maten var helt okej. Vi passade även på att ta en liten efterrätt. 
Har fan noll koll på dessa pengar, vrf ska de vara så stora summor när de inte är mycket? Höll på att krångla ett bra tag. När vi sitter där och försöker få ihop det hela så ramlar det självklart när en mango från trädet rakt ner på mig. Först på axeln som sen studsar ner på benet. Men jävlar va ont de gjort. 
Man börjar ju undra lite vrf de alltid ska ramla ner saker på mig! Tur att man inte får så lätt blåmärken iaf :) 

Dagen började med frukost på rummet och sen lite poolhäng. Sen kom Jenny och Jessica och gjorde oss sällskap. Så där låg vi och plaskade en längre stund innan lunchen. Sen tillbaka till poolen. Efter ett tag gick vi till våra rum och fixade till lite för att förbereda oss för kvälls maten, blev på samma ställe som innan. Drog hem och fixade det sista innan vi gick upp till Jenny och Jessicas rum för att förfestade. Lyssnade på julmusik och disney 
Sen drog vi till sky garden och liva lite. Och så avslutade det självklar med nattmat. Tyvärr så var det ju någon jobbig människa som skulle störa våran matro, verkar som man får vänja sig med dom nu. 




5/12

Kategori: Allmänt

Måste börja med att berömma den här underbara sängen och den sköna och fluffiga kudden. Sov som prinsessan på ärten. Jävligt nice! 

Blev en skojig kväll igår. Drog till sky garden. Mycket folk och skön musik. Fattar inte vrf folk envisas att försöka prata när man inte hör ett skit. Visst att man försöker men märker man att man inte direkt får något svar tillbaka x antal gånger kanske man ska ge upp. Man hör inte fast man byter öra. Kul hade vi iaf. Skulle äta pizza på vägen hem men de var nog den vidrigaste vi har ätit och självklart tog ju ja chili på hela min och de gick ju knappt att äta. 
Sen gick vi och köpte en varsin chokladbit. När vi går hem kommer de fram en som vill tigga pengar men snäll som jag är gav ja ju bort min snickers, hon såg riktigt förvånad ut. Detta ångrade ja ganska så snabbt efter eftersom ja var så jävla sugen på, faan. Men sprang in på affären bredvid sen och köpte mig en ny :) 
Såg sötaste paret ut igår, två personer i 60-70års åldern som röjde som faan på dansgolvet. De hade även sina egna små danssteg. 

Idag fick vi frukost till rummet, kändis lite små lyxigt. Sen gick vi och la oss vid poolen och där låg vi i några timmar. Sen blev det såklart lunch, lite kortspel och en liten lur. Nu sitter vi och väntar på att Jenny, Jessica och Angela ska höra av sig så ska vi gå och äta. Får se vad det blir efter det. 




4/12

Kategori: Allmänt

Vilket jävla snark maraton det var inatt. inte konstigt att man vaknar lite smått irriterad när man inte får sova någonting typ. Jävlar va trött ja var när klockan ringde. Det första ja ser är en person som ligger och ber på morgon så det var ju n ny upplevelse att se halv sex.
Förstår inte att de orkar gå upp för att be, den de nu ber till kan väl vänta någon timma. När vi skulle gå får hostlet vid sex var de en hel del som var påväg för att be. Skulle aldrig orka! 
Tog väl lite mer än en timma att komma till flygplatsen, tog tåget och det var jätte skönt att stå upp när man har 13kg extra på ryggen. Fattar inte att den lyckats gå upp 3kg på ca två månader hoppas att man själv inte gjort det. Har jag inte gått upp något nu lär man ju göra det när man kommer hem efter allt gott ja ska äta. Listan blir bara längre och längre, aja skit samma om det. 

Nu är vi på Bali, riktigt bra första intryck blev de. Bor på ett hostel med en lite pool där vi spenderade de första timmarna. Så sköööönt!
Sängen är de inget fel på och äntligen en riktigt skön kudde, var ett tag sen nu. Gick och käkade förut och då beställer ja min efterlängtade öl så tänker hmm.... hur mycket alkohol kan det vara i denna? Precis inte en enda procent! Tur att den var god iaf. 
Gick sen tillbaka till rummet och sov i någon timma. Definitivt behövligt efter de två nätterna i Singapore. 

Och ikväll blir de att kolla in va kuta har att erbjuda! 






3/11

Kategori: Allmänt

Man har ju börjat märka att folk inte är direkt diskreta när de pillar eller rättare sagt gräver sig näsa. Varje gång ja ser det knyter det sig i magen. Alltså är så äckligt. Hur svårt kan det vara att gå på toan eller bara ställa sig på mer diskret ställe?! Snyt dig ist! 
Aja dagen började med indiskt till frukost. Sen kollade vi på två avsnitt av PH och så fixade vi till oss för att gå och kolla om vi hittade något bra shoppingställe. Vi hittade ett shoppingställe men bra var det inte. Gick väl mest runt och tittade. Hittade faktiskt subway som vi unnade oss. 
Sen gick vi tillbaka till hostlet för att googla fram ett bättre shoppingcenter och när vi skulle gå började det att la regna. Så vi blev kvar här, passade på att kolla solsidan medans det inte fann något att göra. 
Drog sen och åt men en kille från Tyskland och sen blev det inte så mycket mer. 

Åker till Bali imorn, 09.20 går planet!
Nyårs kläderna :P? 



2/12

Kategori: Allmänt

Ville verkligen inte gå upp ur sängen imorse även fast den var så jävla obekväm att man har ont i varenda kroppsdel. Men idag var man ju illa tvungen eftersom vi skulle ta flyget till Singapore. Vid halv nio åkte vi till flyget idag, käkade frukost och satt ett bra tag på starbucks innan det var dags att gå ombord planet. 
Direkt när vi satt oss på planet somnade personen bredvid Evert och satt och lutade sig emot henne håll så då kom ju Evert närmare mig såklart. Gick knappt att kolla åt det hållet, började bara skratta så fort jag såg hur han satt. De bästa av allt var att han satt och dreglade, fy vilken mardröm just därför ja inte tycker om att sova på platser där folk kan se mig. 

När vi väl kom fram skulle vi ta en taxi till hostlet och såklart så fick vi en liten surgubbe som inte fattade vart han skulle och det är ju inte direkt vårt fel. Efter att ha yrat omkring kom vi äntligen fram. 
Satte oss och tog det lugnt och sen drog vi på natt safari på en djurpark.
 
En jätte fin djurpark men knappt några stängsel. 
För att ta sig runt parken skulle man först åka i ett tåg på hjul haha. Gick väldigt sakta så att man en guide som berättade om djuren som man såg på vägen. Sen kunde man välja att gå av på olika stationen och promenera och kolla på de djuren som inte låg längst vägen. Riktigt häftigt. Såg bla leopard, känguru, jätte fladdermöss som vi gick in till (aldrig mer), massa arter som de såg ut som man hade mixat. Den de bästa av allt skulle vara flodhästen men självklart så såg vi den inte. Orkar inte skriva med allt men blev tyvärr inga bra bilder då man inte fick ha med blixt. 

Det är inte alltid lätt att dela ett rum på 14 när man har en person som snarkar som en jävla gris. Fy fan vilken natt! 







1/12

Kategori: Allmänt

Första advent firades in med att jag vaknade redan vid sju i morse av att det var värdens liv utan för. Stoppas lurarna i öronen och försökt somna om men nej, nej klart jag inte ska lyckas med det. Höjde musiken och blev lite mer irriterad. När Evert vaknade till liv så kom vi på att det skulle vara någon marknad. Av någon anledning (kommer inte ihåg vad) så kollade Evert ut genom fönstret och upptäcker att marknaden är ju faktiskt precis utanför. Inte så konstigt att det var mycket ljud utanför. Men iaf gick ner och käkade frukost och sen ner på marknaden. 
Fanns en hel del skit och så såg vi även hundar, katter, kaniner, kycklingar och sköldpaddor mm i bur som de stod och sålde mitt på gatan. Stackars djuren :/
Sen blev det för varmt för oss så vi bestämde oss för att gå på bio, fick bli frozen. Riktigt skojig och självklart animerad. Absolut sevärd.
Gick sen tillbaka till hostlet och gjorde inte ett skit mer än att kolla telefonerna. Sen blev det lunch på samma ställe som igår. Maten var bättre idag men vilken jävla skit service haha. Först fick vi vänta ett bra tag på att få beställa sen fick vi vänta ännu längre på att de skulle plocka bort skiten. Gick förbi flera servitörer men de bara kollade bort när de gick förbi, hmm....
Sen blev det faktiskt bio igen. Såg på battle of the year också en riktigt bra film. 
Sen drog vi oss tillbaka till hostlet och fixade till våra väskor och nu blir det bara att ta de lugnt.