lindakv.blogg.se

25/2

Kategori: Allmänt

I fredag så åkte vi upp till Carro för lite övernattning. Började med att se Mio min Mio, var ganska så b inte riktigt som ja minns den men det var ju faktist ett tag sen man såg den. Sen blev det att bada tunna och jävla va varmt och skönt, badade inte så jättelänge då vi tyckte att vi hörde något i skog. De kanske var en yxmördare, vem vem liksom. Sen blev det att sätta på en film till. Klara tror ja att den hette och sist men inte minst så blev de avatar men ja somnade typ direkt. Vaknar mitt i natten av att en katt snuttar mig på örat och när jag puttat lite på honom börjat den slicka mig i näsan haha. Konstig men väldigt gosig katt.

På lördagen så drog vi ganska tidigt och då blev det bara att åka hem och ta de lugnt. Kvällen spenderades uppe hos Henka, pizza och film. Såg en thailändsk skräckis. Den var faktist riktigt läskig, skrek nog till ett antal gånger. Drog på Ego efter för att lugna nerverna lite. 
Första nyktra helgen på väldigt länge. Kändes lite konstigt att vakna upp utan att känna sig dagen efter trött. 
På kvällen blev de mat och film med Evert och Danne framför brasan. Höll mig vaken under första filmen men så fort film nr 2 sattes på så somnade jag i soffan. Vaknar av att ja känner mig lite iakttagen av Evert och hör lite fnissande. 
Måste ju passa på att berömma mig lite själv som har blivit så jävla bra på att tända en brasa, jävlar va bra jag är

Igår var det jobb och sen hem till Mimmi.
Idag var det ju självklart jobb igen. Efter jobbet åkte syskonskaran hem till farmor för lite pannkakor och sen kom Lilita hit med Dion så kollade vi på tv.
De är ju lön idag men jag får ju ingen såklart, Inte riktigt lika roligt.


21/2

Kategori: Allmänt

Då var det helg igen, fan va skönt. Har jobbat hela veckan men vad har jag gjort efter jobbet? Jo i tisdags åkte jag hem till Sanna för lite kaffe blev kvar är i x antal timmar för bara massa skit snack, riktigt trevligt. Onsdag blev det att få ut med jobbet. Började kvällen på durkslaget för lite mat och jävlar vilken god pasta, bra att Frida var med så hon kunde tipsa om den. Sen blev det vidare till munken för lite alkoholintag därefter drog vi till T3 för mycket mer alkohol, blev en heldel shotkannor och mer öl. Sist men inte minst så slutade kvällen på Hugo och sen kom Danne och hämtade oss. En riktigt trevlig och lyckad kväll måste ja säga. Nu måste ja klaga lite, blev riktigt besviken på att de inte gick att köpa korv någonstans efter krogen. Faaan! 

Igår var nog alla väldigt trötta så blev en lite kortare dag. Hem och slumra till i soffan. Drog igång en film och efter bara någon minut så sov ja.

Idag efter jobbet blev de lite Wii och de är ju för jävla roligt.
Idag har vi, syskonen som är hemma i Åby haft lite fredagsmys med tacos och har även försökt att få igång en film men de är ju något fel på tekniken här hemma så de kommer ju fan inget ljud. Fattar mig inte på sånt här. Kan inte allt bara funka som de ska, självklart inte. Varför ska allt vara så jävla lätt?
Idag har det varit en sådan dag som ja bara vill dra tillbaka tiden, om de bara kunde vara oktober igen. 

Nu sitter jag och Jenny i bilen och ska hämta upp Mimmi för att sen åka hem till Carro. Ska bada lite tunna och aa bara va helt enkelt :) 





17/2

Kategori: Allmänt

I lördags så låg ja mest och slappade eller åkte en sväng och införskaffade mig bl.a en ny tandborste, när jag kommer hem ser jag att det är en tandborste för barn mellan 1-4år men den var bra ändå. Framåt kvällen blev jag upphämtad av Henka. Meningen var att vi skulle laga mat men de orkade vi inte så de blev hamburgare från Åby krog. Till en början så var det vi och Jenny sen kom Elina och Nicke. Alla hade dragit vid halv tolv och ja stannade. Tanken var väl att ja skulle stanna en stund men när vi tittade på klockan var den redan halv fem så de var bara att ta på sig skorna och börja gå hem. Tiden går fort när man har roligt och en stund brukar ju kanske inte vara fem timmar men vi hade tydligen mycket att prata om.

Till en början när jag började få hem pratade ja med Henka i telefonen då ja tycker de är lite trevligt med sällskap när man ska gå så "långt" och att jag måste gå förbi kyrkogården, men han somnade när vi pratade så de var ju inte så mycket till sällskap. Kan ju även vara så att han kanske inte tyckte att jag vara lika skojig att prata med efter x antal timmars sällskap, men de har ja ganska så svårt att tro.Som tur var så var ju Jenny vaken så hon fick vara den lyckliga och prata med mig:) 

Söndagen spenderas i stor del i sängen och i soffan, blev även en tur till pappa på mat framåt kvällen. Hem igen och lägga sig i sängen. 

Och sist men inte minst, idag. Jobb och sen blev de att åka hem för lite mat och ikväll så drog jag och Lilita upp till Jenny och kollade på film. Ingen bra film och jag kommer inte ihåg vad den heter men de var några slagas zombies i och det stod det inget om när vi valde filmen, mycket besviken! 

Tänkte börja min nya vecka med att inte äta potatis, pasta och ris. Det har jag klarat idag men de blev visst lite godis men då tänker jag bra att de blev ju ingen potatis idag så då borde de ju inte vata någon fara. Här tänker jag till ibland;) 





14/2

Kategori: Allmänt

Dagen bestod av jobb, passade på att sluta lite tidigare idag eftersom att de är fredag:) 
Efter jobbet åkte ja faktist för att sola men ser ju ändå ingen skillnad men de är en jävla skillnad sen jag kom hem. Därefter begav jag mig hem för att fixa till mig lite för kväll. Mimmi kom och hämtade upp mig och Jenny hem sen åkte vi för att plocka upp Carro. När vi hämtat henne beställde vi mat ifrån Texas, eftersom att Linda älskar burgare så kunde de ju inte blivit bättre. Fick dock vänta på maten i nästan 50min men deg var de värt. När vi vän kom hem till Mimmi för att äta så var det så jävla värt de och sö jävla gott. 
Efter god mat blev de, lite Med andra ord och lite sikt snack som vanligt. Satt och njöt lite till den ovanligt lugna musiken som spelade och de fick även bli lite dans till de. Som sagt blev en ganska så tidig men väldigt trevlig kväll. 

Kunde nog inte spenderat Alla hjärtas dag på ett bättre sätt(om denna dag ska vara så viktig). As bra sällskap och sjukt god mat! 


13/2

Kategori: Allmänt

Idag var det riktigt jobbigt att gå upp ur sängen, vet inte riktigt när jag gick upp såhär tidigt senast, började 8 imorse. Fy fan va jobbigt det var men de är ju alltid skönare att gå hem tidigare. 
Efter jobbet blev det att åka hem till mimmi för lite pussel och spel. Självklart så ägde ju jag och Elias på båda två. Tro det eller ej men vi vann ju på Med andra ord 1,5gång, sista gången kom vi lika men man kan ju säga att vi vann då med för vi är ju liksom ingen förlorare. Vi var iaf det bästa laget. Kan ju erkänna att vi låg väldigt långt efter ibörjan och ingen trodde väl att vi skulle vinna men sen bara sprang vi om. Ska ju börja lågt och sen kasta sig iväg precis som vi gjorde!!!

Imorn är det fredag och alla hjärtans dag så då ska man ju på en "dejt" undrar vart vi ska gå men de är ju sånt som märks imorn.


12/2

Kategori: Allmänt

Började att jobba i måndags och jävla skönt de är att komma igång, få igång lite rutiner igen. Jäkligt kul att träffa de andra igen och se va de har gjort de senaste månaderna, alltid lika kul att höra vad som händer.
På kvällen blev de att åka in till Mimmi och pussla men ja var dockningen så aktiv då ja försökte förstå mig på min nya telefon!!
Igår var det ju jobb igen och då åkte vi faktist och kollade igenom enheterna och aa de såg sig lila ut och på kvällen var de solsidan som gällde, tvungen att kolla igenom de man har missat. 
De värsta igår var att ja säkerhetskopierade min telefon igår och då såg ja såklart inte vad som hände mer än att ja hörde att ja fick två sms men ja vet inte från vem eftersom de såklart försvann, faan och ja som är så nyfiken. Tänk om de var något jätteintressant och ja får aldrig veta. 

Idag var det jobb och idag var det också god mat som Linda gillade faktist eller klart att den är god om ja gillar den så fattar inte vrf ja skrev så men orkar inte ta bort. Åkte hem till Jenny efter jobbet för lite skit snack och tankar. Just nu ligger ja i sängen och kollar lite på tv men såklart så är det ju bara skit på den vrf kan de inte vara något bra när ja väl ska kolla på den, inget flyt här inte. 
Får ligga och kolla lite bilder ist sen vi var iväg och drömmer mig tillbaka till värmen. 
Skulle verkligen behöva lite sol nu i mörkret och lite värme skulle absolut inte vara fel. Skulle kunna åka tillbaka bara för en dag om de inte skulle vara så jävla långt bort, rensa huvet lite också är ganska så behövligt. Känner att ja inte har behövt tänk såhär mycket på väldigt länge, massa nödvändigt och onödigt skit som ploppar upp. Nu blev detta inlägg ganska så långt tror ja så det är väl daga börja runda av här.



Jag hatar att ha sand mellan tårna men man får helt enkelt offra sig när man ska vara på stranden. Sen hatar ja nog allt som har med fötterna att göra men aa kan ju inte direkt flyga från vattnet upp på stolen för att ta på mig flip flop som förhoppningsvis inte "släpper in något" (och de har ja svårt att tro) eftersom att de är för varmt med vanliga skor. Sen vill man ju inte ha sådan när man går till stranden.Nu skrev ja bara på igen och nu är det dags att sluta på riktigt. Orkar inte kolla igenom så hoppas att det inte är jätte rörigt. 


9/2

Kategori: Allmänt

I fredags var de lite öl drickande på världens med Philip,Jenny,Sofia,Sofia och Martin. Riktigt trevligt, så där satt vi i 6timmar och bara prata skit.

Igår var bi hos Carrsan och spelade lite spel och drack. Sen blev det att dra till puls r typ första gången. Har typ tröttnat på att gå, föredrar att sitta någonstans och dricka så att man kan prata lite. Inte jättekul att leta efter folk hel tiden. Aja fulla blev vi iaf. Av någon anledning satt ja utanför porten hemma i typ 1,5timma. Sen var ja tvungen att ringa till morsan för att kunna ta mig in, hittade inte nycklarna för väskan hade ja ju tappat utanför och aa märkte inte de såklart, eller? Tiden utanför är lite svart men ja pratade nog i telefon för vad skulle jag annars ha gjort?!
Satt iaf en lapp ute i trapphuset idag om en hittad väska och de var ju min.  Nu blir de lite lugnar med alkoholen ett tag skulle ja tro eller ska inte ut iaf. 
Idag gick ja upp till Jenny och var där i några timmar, jajamen jag gick upp. Men när ja kommer fram till ip är genvägen typ avstängd så var tvungen att gå runt och jävlar va jobbigt de var. Regna gjorde det ju såklart också. Var hemma en stund och sen bort till farsan för lite mat. 
Det var min helg! 

Imorn börjar ja äntligen jobba, ska bli skönt att göra något på dagarna fast ja har faktiskt varit väldigt aktiv sen när ja kom hem tycker ja nog. 


Måste bli bättre med kameran igen. Fan var as bra i Asien

7/2

Kategori: Allmänt

I onsdag så kollade vi igenom alla bilder från Asien, tog några timmar att kolla igenom. Everts bilder, Jenny och jessicas och såklart mina. Vilka hemska bilder det finns och vissa av de kommer ledig att visas. Sen var planen att vi skulle se gladiator men vi blev sugna på lite öl ist. Drog till Åby krog för lite mat, hem för att fixa lite sen kom de andra till mig några öl innan vi drog in till Hugo. Väldigt lite folk men trevligt varder ändå. Hemma vid 5 eftersom jag inte hittade någon taxi och självklart går vilse i Norrköping, sämsta lokalsinnet kan ja lova. 

Vaknade med puk kod på telefonen så bort till mammas jobb för att ringa. Sen blev det hem till farmor för lite piroger och på kvällen åkte vi ut till Emilia. 
Det är väl de som har hänt de senare dagarna. 

Just nu är jag hundvakt och ikväll ska ja in till världens och dricka lite öl.



Ett tag så trodde jag att ja visste vad jag höll på med men nu har ja verkligen igen aning, kan inte någon ta sig in i mitt huvud och mixtra om lite. Trött på att tänka när ja inte veta va ja vill. Orkar inte fundera längre så aa nu skiter jag nog i detta om inte allt motbevisas och de har ja väldigt svårt att tro. 

4/2

Kategori: Allmänt

Morgon började med att åka och träffa Mimmi en sväng och hem till Åby för att träffa Evert:) åkte in till stan en sväng och sen blev de att rota omkring lite i mitt gamla rum. Hittade ett gammalt prinsessa spel som vi ville spela men såklart så fanns ju inte alla grejer, typ bra kronan och då går de ju inte. Som tur var hittade vi även mitt gamla Barbie hästspel och självklart så vann ju ja. Minns att ja brukade gömma spelet för Evert när vi var mindre så att hon skulle spela det men såg varje gång att hon hade gjort det och tur för henne att alla saker där fanns kvar. 

Sen var tanken att vi skulle plocka fram lego skala men kartongen var lite intryckt så det får vi ta någon annan dag. Nu har vi precis delat på en pizza och sitter och kollar på svanprinsessan. Sitter och sjunger med, även säger de replikerna vi kommer ihåg. 

Blir nog skapligt tidigt idag då de är en lång dag som väntar imorn. Ska bli en mycket bra dag:) 


3/2

Kategori: Allmänt

Igår var vi hos Millan och gjorde varm smörgåstårta och spelade lite spel. Eftersom att alla fuskar så vann ja ju inte. Men ja är inte less för de. När vi skulle åka hem var de ju självklart tjockaste dimman så blev ju att köra typ 50-70 hela vägen. 

Dagen började med att åka och käka frukost hemma hos Jenny och bara prat lite. Sen var det dags att dra ner till morsan för att färga håret, så nu finns de inga gråa hårstrån längre. Hem för lite mat och ta det lugnt innan vi åkte in till Anda och lite våfflor och sen till kalas hos Sanna. 
Nu sitter vi hos esset och ska kolla på film. 

Imorn blir de att hänga med Evert och spel tv-spel. Nu var det riktigt längesen vi såg så har mycket att prata om.

2/2

Kategori: Allmänt

De senare dagarna har det inte hänt så mycket, har mest varit inne i stan och slappat. Så just nu skulle det vara väldigt skönt att ha en lägenhet där. Har ju faktiskt börjat kolla runt lite på lägenheter men om ja ska flytta in till stan så vill man ju bo där och inte utanför så man slipper ta spårvagn, buss eller taxi när man ska hem. 

Nu börjar tankar verkligen sätt igång om vad man ska göra med livet och jag har faktiskt inte en aning. Måste vet vad jag vill göra, vart ja ska bo, men ja vet ingenting. Kan inte någon bara ta det beslutet åt mig. Börjar ju nästan få lite smått panik snart. De som är lite skönt är att ja har jobb till oktober men sen kommer ju problemet igen och snart kan man inte springa ifrån det längre, är väl dags att ta tag i det också. 

Sen har ja kommit på att jag inte tycker om när folk pratar i gråter. Fan säg vad som menas ist så man slipper gå runt och fundera för tillslut så vill ja nog inte veta och bara skiter i det ändå. Aja ska väl försöka ta tag i den här dagen och hoppas att de blir något riktigt skoj eller om ja bara ska ligga kvar i sängen. 
Sen undrar jag vem fan plingar på en söndag klockan 9??? Klart som fan att ja inte lyckas somna om när jag vaknar och är irriterad, faaan. Annars hade jag nog inte varit vaken nu.Tur att ja är ledig iaf en vecka till så att ja kan sova då(:
Nu har bitterfittan kommit igång igen.