lindakv.blogg.se

31/3

Kategori: Allmänt

I fredags så kände ja att jag förtjänade att sluta tidigt så det gjorde jag:) 
Hem och äta lite fil för att sedan ta en promenad i skogen med Jenny, blev en runda i Lillsjön och bort mot herrsjön och yxbacken. Var riktigt härligt, älskar att gå i skogen och gå och kolla på allt och känna lukten av skog. Efter det blev de att slöa lite hemma innan ja och Lilita åkte till Millan i Finspång. Blev mycket prat och kollade även på magic Mike, en mycket sevärd film:) 

Igår blev det att slöa hemma och sen samma runda i skogen som i fredags med Jenny. Denna gången gick vi och ställde oss på toppen av yxbacken och njöt av det fina vädret och utsikter. Den är inte mycket snö kvar nu och hoppas verkligen inte att det kommer mer. Sen åkte vi hem till mig för lite kaffe. 
På kvällen mötte jag upp Philip på världens för lite öldrickande och mat. Efter någon timma dök även Martin upp. Sen bestämde vi oss för att gå vidare så de blev det black lion där även Mimmi, esset, Carro och Elias droppade in med lite mellanrum. En riktigt trevlig kväll. Satt mest och prata skit om allt mellan himmel och jord. Självklart slutade kvällen med en liten utgång. Alla drog typ till puls men ja och Philip gick till Hugo där vi även träffade på några gamla klasskamrater som man i te träffat på fler år. När det var dags att dra dig hem träffade jag såklart flera som man inte träffat på länge och skulle såklart följa med på efterfest. Som tur var så dök Evert upp som gubben i lådan och sa att vi skulle åka hem, eftersom att jag är så lätt övertalad så blev det hemgång och de var ju tur det  Väldigt nöjd med lördagskvällen!

Igår vaknade jag av att Evert ring, visst att jag sa till henne igår att hon skulle ringa när hon vaknade men trodde inte att klockan skulle vara kvart i tio. Vakar alltid typ sent men självklart inte idag. Men skönt att gå upp tidigt när det är skönt ut. Slöade lite i sängen tills det var dags för promenad upp i Lillsjön och denna gången hade vi med lite kaffe så att vi kunde njuta ordentligt. Sen blev det att åka hem till pappa för lite tv-spel och mat. 

Fy faan va trött jag var idag! Jobbigaste var nog när jag kom till jobbet och såg att klockan inte var ändrad. Halv 7 fy faan. Aja klockan har bara sprungit iväg idag känns det som, månaden också fan redan april imorrn ju.  Nu ligger jag i sängen och väntar på att Jenny ska titta förbi för att sedan ta en promenad. 




27/3

Kategori: Allmänt

Vad har hänt de senaste dagarn? Joo, i söndags kväll var de lite häng med Lollo och sawii, sen åkte jag och sova hos pappa och kollade även på film med Evert. Har haft en riktigt trevlig helg. Nu är det inte långt kvar till påsk när Lollo kommer hem igen och så vi se om sawii följer med eller ej.
Måndag vaknade ja väldigt tidigt då katten kom in när Evert skulle köra Lollo och sawii till tåget. Låg kvar i sängen en stund och gosade lite med katten och sen upp och pratade lite med Evert när hon kommit till bara, sen vara det dags att åka till jobbet. Efter jobbet drog jag hem till pappa och kollade på film Evert (: 

I tisdags var jag så jävla trött så det blev bara att vara hemma och slappa, blev att sova tidigt då det var dags att åka till Stockholm på onsdag för lite kaffekurs. Första lönen på väldigt länge kom även och den var väldigt efterlängtad.

Fy fan va jobbigt det var att gå upp på morgonen. Alltid när jag vaknar kollar jag på klockan för att sen kunna somna om. Det bästa är ju när man ser att man har flera timmar kvar i sängen men så var inte fallet denna gången. Vaknar till och det är svart i rummet, kollar på klockan och just då ringer klockan, faaaan klockan är ju 05.10 då var det dags att gå upp. Sätter mig upp och känner hur tunga ögonen börjar bli och huvudet hänger. Slumrar till lite snabbt och vaknar till av att jag fallit bak i sängen igen. Dags att stiga upp, går lite saktare än vanligt och allt är bada extremt jobbigt. Runt 6 går jag ut till bilen för att köra till Kolmården där vi ska mötas upp och sedan åka till Arvid Nordquist. Musiken var högre än vanligt och såklart så sitter jag och sjunger med för att bli lite piggare. 
Eftersom att jag tydligen är kortast så fick jag självklart sitta bak, inte okej i en bil som har extremt litet baksäte. Fick sitta som en jävla ostbågar. 
Väl framme blev det kaffedrickande, kolla på bryggeriet, kaffemaskinen och lyssna. En liten trevlig tur. När vi skulle åka hem försökte jag höra allt för att få sitta fram, sprang till bilen men det hjälpte ju inte sååå nu gjorde jag det helt i onödan. 
På kvällen blev det lite spel, vin och mycket skratt hemma hos Lena. 

Idag blev det jobb som vanligt sen ner till mammas jobb för att tvätta håret. Sen blev det bara slappa med serier och tv. Imorn är det fredag och då är det helg. Första helgen på väldigt länge det inte är något bestämt. 


Igår var det även 4år sen min underbara farfar somnade in. Efter många år av kämpande med cancer. Är så glad över att du varit med under våran uppväxt och skapat så mycket underbara minnen. Saknar dig enormt mycket ❤️

23/3

Kategori: Allmänt

Måste börja detta inlägg med att säga att jag har så jävla roligt på jobbet. Visst är det mycket att göra men varje dag så är det mycket skratt och jag trivs verkligen väldigt bra. Har ju väldigt bra kollegor (: 

I fredags blev det att sluta tidigt och efter åkte jag upp till Emilia där det bjöds på kaffe och duktigt som hon är så bjöd hon på hemmagjorda chokladbollar. Var väl där i någon timma och munnarna går i ett. 
Sen kom Lollo och sawii, träffade Lollo sist i september och sawii förra sommaren tror jag att det var så detta var riktigt efterlängtat. 
När de väl kom hem blev det att ära, snacka skit och sen kolla på bilderna från Asien. 

Lördagen blev det ganska så lugnt. Vi gick bort till farmor för att fika sen åkte jag, sawi och Evert iväg för att handla till kvällens grillning. 
Sen släppte hon av oss hos mamma sen tig vi bilen bort. Förberedde det mesta tills Philip dök upp och då började vi grilla. Det fick bli kött, grönsaksspett och potatissallad, riktigt gott. När maten var nere i magen blev det att spela ryktet går. Sen blev det en liten paus för lite efterrätt, banan och choklad. Åt det väldigt fort för att snabbt återgå till spelat. Blev en jävla massa skratt, mycket missar med bilder tex apelsinmarmelad blev tillslut champinjonpizza, grodlår blev anksperma, höjdhoppare blev sagan om ringen som sen blev pappersskärare hahaha. 
Sen spelade vi med andra gester väldigt skojigt också. Sist men inte minst avslutade vi med utan tvekan. Och självklart så äger ja på det mesta! Väldigt lyckad kväll.

Idag åkte jag hem till mamma för lite frukost och tog det lugnt framför tv. Åkte in till maxi en sväng och kollade runt, handlade även ingredienserna till pizzan som skulle göras till kvällen. Sen blev det att åka och hämta Jenny och sen blev det mat. 
Nu vet jag inte riktigt vad som händer, antingen spel eller film. 

Den här helgen har varit riktigt rolig, kul att träffa Lollo och sawii igen som sagt så var det ett tag sen. Imorrn åker de hem igen och hoppas att det inte dröjer så långtid tills nästa gång! 




19/3

Kategori: Allmänt

I måndags var det dags för jobb, som vanligt. Gick förvånads värt bra måste jag säga. Lite svårt att skriva ibland men då är det ju bra att vara lite envis.Sen blev det att hänga med Jenny. 
Igår följde Jenny med mig till ortopeden för att fixa till mitt gips som låg och skavde. Jävlar va skönt de var när de klipptes upp och jag fick tvätta handen. Såg hur handen började pumpas och hur stor den började att bli, fick bli en färgglad arm denna gången. På kvällen följde jag med och kolla när de andra körde badminton. 
Idag blev det ytligare en dag framför datorn på jobbet, är väldigt mycket som ska hinnas med innan det är dags för öppning. Ikväll blev det att åka in till Carro och kolla på någon dokumentär om späckhuggare men sov typ hela. Nu sitter jag och väntar på att vi ska åka.


16/3

Kategori: Allmänt

Då var helgen över och imorn är det tillbaka till verkligheten. 
I fredags lagade vi lite mat hemma hos esset och sen kom vi på att vi skulle dricka lite när vi skulle ha spelkväll. Åkte till systemet och sen hem till Elias där det som sagt blev lite spel. Jag som absolut inte skulle ut hamnade självklart på Hugo.
På natten är jag helt uppe i min egen värld och ramlar självklart ner från en trappa och slår mig lite. 
I lördags blev det att åka upp till akuten med mamma och aaa en lite smått bruten hand. Så nu är jag gipsad och känner mig helt handikappad men jag ska klara det mesta själv! 
Kvällen blev det att åka in till världens för att träffa några kolmårdare. Bästa Jenny fick dela min macka då jag inte klarade av det själv och så fick hon knäppa mina byxor efter jag varit på toa :) 

Idag har vi varit ute och gått vid Sörsjön och även en runda runt humpen. Även varit bort hos pappa. Jävla tur att man automat på bilen. 





13/3

Kategori: Allmänt

Fy faaan äckligaste saken hände nyss...... Jag och Jenny sitter i bilen påväg hem från badmintonen, sitter och pratar lite smått när vi ser/hör att musiken höjs och sänks. Vi blir ju självklart lite rädda och fortsätter med de vi gjorde innan. Efter en stund säger Jenny ande eller demon om du är med oss så höj eller sänk volymen nu och jo faan så händer det. Jävlar va vi började skrika, ögonen bara fylldes med tårar så att jag knappt såg något när ja körde. Skrek en bra sund och när vi väl börjat lugna oss hoppar Jenny till och jag börjar skicka igen. Detta gjorde hon enbart för att vara elak. Tror att vi sätt för mycket på skräckfilmer annars har vi börjat blivit förföljda eller så är det Jenny som är förfölj av något läskigt, det är fan inte ja. 
Jävla om den där är kvar i bilen imorrn när ja ska till jobbar iaf kommer det att komma en gråtande Linda . 

Vad har hänt annars idag? Joo, efter jobbet åkte jag hem till Jenny så gick vi upp till ett berg och skulle kolla på solnedgången men det var så jävla kallt så vi gick innan den var nere. Men vi att där ett tag och hade med oss lite kaffe. Sen drog vi in och spelade badminton. Så var det med den dagen. 


Säker den här som är efter oss.

12/3 För det är ingen vanlig dag för det är Evert födelsedag

Kategori: Allmänt

Nu har vi börjat att ringa runt lite och de är sjukt kul att höra hur peppade folk är inför sommaren. Idag har vi haft ledarskapsutbildning som även pågår imorrn. Kunnat spendera dagen lite utomhus också, känns som vår i luften.

I måndags så blev de badminton med Jenny och Jenna, jäkligt kul. Man känner knappt att man rör på dig eftersom att man är så uppe i spelet. Har lite träningsverk i både armen och lite i ryggen så lite nytta har det nog gjort. Blev även en sväng på maxi.

Igår så var ja och Jenny på toys"r"us för att införskaffa lite sällskaps spel och blev väldigt nöjd. Sen åkte vi hem till Carro där även Elin och Emelie var. Där vi mest satt och snackade medans Östnytt gick i bakgrunden. 

Idag fyller Evert 21 och det ska självklart firas med lite fika, paketöppning och självklart tv-spel. 


Måste bara få säga att jag är superglad och stolt över att ha dig som min lillasyster. Alltid när vi hörs eller ses blir det mycket skratt och bättre kan det väl inte bli. 

9/3

Kategori: Allmänt

I fredags följde jag med Jenny till stallet för att hon skulle fodra. Skulle nig aldrig våga åka ut dit själv eftersom att de ligger mitt i skog typ. Av någon konstig anledning börjar vi alltid prata om sånt man inte skulle vilja se när man kör bil skogen, sitter såklart och skrämmer upp oss lite. Iaf när vi väl fodrar åkte vi hem till Linda. Riktigt kul att se henne, inte sätt henne sen i sommar så det blev en hel del skit snack och så satt vi säkert i en timma och letade film. Tillslut blev de någon film om något krig eller nått tyckte inte att den var jättebra eftersom att ja somnade till. 

Igår när jag låg i sängen så ringer Jenny och säger att vi ska ut och gå, neeeeej känner ja direkt eftersom att jag har de så himla skönt i sängen. Självklart så lyckas hon att få med mig och det var ju faktist riktigt skönt ut, så det var ju tur att man hängde på. När promenaden var klart så blev de kaffe och dammsugare, mums. 
Sen blev det dags att ta på sig sitt andra ansikte för på kvällen var det lite fest som stod på schemat. 
Fira Emilia och Viktor så det fick bli ett 50års kalas. Utav oss fick de en kryssning och de såg ut som att de blev glada. Sen var det supergod mat som de bjöds på, hade de inte varit så mycket folk som ja inte kände hade ja nog tagit mer mat men denna gången fick de räcka med två gånger. 
Sen drog jag och Jenny till Henka en sväng. Började att förbereda oss för nästa veckas danstävling. Faan denna gången ska ja vinna! Första och sista gången jag tog taxi ifrån Henka. 

Idag har jag bara slöat, flyttade mig från sängen till soffan. På kvällen blev det årets första grillning och jävlar va gott de va. Körde även lite tv-spel med Evert och så åkte vi in och tvättade min bil. Fick en liten godisbox och Aftonbladet när vi skulle tvätt men märkte att godiset var stenhårt och att tidningen var från igår. 





6/3

Kategori: Allmänt

Det roligast med jobbet är nog rekryteringen och det har vi hållit på med denna vecka. Kul att träffa alla nya och se vilka som passar vart men det roligaste är nog att se om man gjort rätt. 

I måndags kom Lilita hit och det blev lite tv-tittande och senare kom även Jenny och dö blev det lite kaffe och dammsugare. När man börjat äta dammsugare till kaffet märker man att man blivit äldre. 
Tisdagen blev det musikquiz med Lena, Frida och Arvid. Självklart kom det en westlife låt och vem kunde den om inte jag. Jävligt svårt denna gången, man vill ju inte vara den som är den men ka bidrog faktist men en hel del. Inte för att det var så många men iaf. 
Onsdagen spenderades med Evert spelade lite Nintendo 64, snackade massa skit och avslutade med lite mat och självklart film.

Idag åkt ja och Jenny hem till Mimmi där det var några fler. Försökte se en film men den verkade skit och det laggade lite så den stängdes av. Sen blev det pussel men jag orkade inte med det idag så försökt fatta vad pojkarna pratade. Tyvärr så gick in genom ett öra och ut genom det andra men jag tror att det handlade något om hus men är inte helt säker.
Nu ska jag lägga mig och kolla på lite how i mer your mother.
 Imorn är det äntligen helg och jag är såå taggad!


2/3

Kategori: Allmänt

Då var denna vecka slut. Finns inte så mycket att skriva om. 
Kommer inte ihåg vad jag gjorde i onsdag men i torsdags blev det häng med Lilita och i fredags var det begravning. En väldigt sorglig och fin begravning.
På kväll fick de bli det tacomys med Jenny och Mimmi. Självklart så stod ju ja för guacamolen då jag fått nästan ett kilo av jobbet;) tyvärr så höll den ju bara i 5dagar efter man öppnat den. Jag kolla på två filmer medans Jenny och Mimmi spelad quizkampen. 
I går blev de lite alkoholintag och utgång till puls. Trodde aldrig att jag skulle sätta min fot där men de var trevligt, träffade ju en hel del man kände. Bilresan hem var ju väldigt spännande.
Käkade thai för första gången igår sen vi kom hem och det var ju faktist väldigt gott. Så var tydligen inte så jättetrött på de.

Idag har mest legat i sängen, förflyttade mig även till soffan efter ett tag. Sen kom Henka och hämta mig så blev det pizza och film.
Nu ligger ja i sängen igen och kollar på tv. 

Jävlar va tiden går fort, fan redan mars. Tror att alla helger den här månaden är uppbokade så kommer nog bli en bra månad. Hoppas på de iaf!