lindakv.blogg.se

30/1

Kategori: Allmänt

Jajamen Jenny och Jessica har anlände till Sverige igår. Tanken var att det skulle bli en överraskning för Mimmi och Carro, Lilita och självklart jag visste ju redan om det. Trodde att min plan var vattentät men såklart så gick den lite fel. Sa att vi skulle ut till Åby för att kolla på kattungarna men tyvärr så sprang ju klockan iväg lite och andra planer fanns också inplanterade så Carro följde tyvärr inte med och kunde ju inte riktigt avslöja att de kommit hem heller. När vi kom fram så öppnade Jenny dörren och de kändes ju nästan som en evighet sen vi sågs fast de bara var en vecka sen vi var i patong tillsammans. Då var vi alla på hemmaplanen igen. 

Ja hatar att ja inte lyckas somna om heller. Så får helt enkelt ligga i sängen och fundera på allt och de är inte kul, kommer ju liksom inte fram till det ja vill få fram. Kan inte någon annan komma med rätt svar så att ja slipper att fundera på detta...
 De är faktiskt ganska så tomt att sova själv, har ju alltid haft någon i rummet de senaste 4månaderna. Så tråkigt att inte kunna prata med någon på morgonen, kan ju alltid ringa någon men de är ju inte riktigt samma sak. Kan de ju alltid välja att inte svara och de är ju inte så skoj. Roligare när de inte har något val :) 



28/1

Kategori: Allmänt




25-27/1

Kategori: Allmänt

Då har man varit hemma några dagar. Känns båda skönt och tråkigt, skönt för att man har träffat alla som man har saknat och tråkigt för att det snöar. Jag skulle hellre ligga på stranden och njuta. 
I helgen har spenderats med familjen och vänner. Spelat spel, snackar massa skit, tagit de lugnt och sovit skönt, en bra helg helt enkelt.
Inte en aning om vad som händer i veckan skulle ju vara trevligt att veta något som man kan se fram emot men men. Finns ju vissa saker som skulle vara lite trevligt men vi får väl se. Eller igår började vi med ett 3D pussel så de lär vi väl hålla med men fy fan va jobbigt de var 3000 bitar och fattar inget! 

Riktigt skönt att vakna av att de skottat snö precis utanför, riktigt skönt! 




24-25/1

Kategori: Allmänt

Då va man hemma i Sverige.
Självklart så varde ju en liten flyget lite sent men bara en halvtimma. Flyget gick ju bra men typ 3filmer att välja på inget som man kunde köpa mellan frukost och lunchen och jävlar va hungrig ja va. Irriterad blev man på filmerna också då man aldrig lyckades att se de från början och att de kunde flippra lite. Lyckades iaf att kanske sova i  20minuter på 11timmar, skönt.
Sen kom Petra och hämtade oss på Arlanda. Väl hemma så blev de god mat och vin. Sen kom Lilita på en tur så kollade vi igenom vad ja shoppat och satt och prata massa skit:)  sen blev de även en tripp till världens bar med Mimmi och träffade lite Kolmårdare. Sen hem och sova.

Riktigt skönt att vakna klockan 6 idag av att halsen är svullen och att jag var pigg. Blev även mat hos mormor och en tripp till maxi för att hitta en jacka. Ikväll blir de att åka in till Mimmi och dricka lite och även lite spel och pyssel.

Får se om jag fortsätter att blogga eller om det är dags att lägga av. Men som sagt nu är jag hemma.



23/1

Kategori: Allmänt

Sista dagen i Thailand spenderades vid poolen och nu har jag blivit rosa i ansiktet och ser ut som en fläckig gris eftersom ja flagat. Lovar att de inte kommer att synas att man varit iväg. 
Sen åkte vi och shoppade det sista, fick bli en tjocktröja så nu är ja nöjd eller inte riktigt ångrar att ja inte köpte vissa saker i Bangla som inte finns här då vi inte kunde åka till MBK. Jaja de kunde vi ju inte veta men hoppas att det finns på flygplatsen. Så var det med denna dagen. Är klar med packningen och typ påklädd för morgondagen.
Om  det går som planerat ska vi lyfta 03.35 svensk tid och vara framme vid 14.55 så nu håller vi tummarna att det ska vara i tid. 

Nu ska ja lägga mig och lyssna på Filip och Fredrik. Har nästan lyssnat på dom varje kväll typ sen vi kom till Asien. Deras podcast är ju så skojiga!


22/1

Kategori: Allmänt

Idag har vi inte gjort så mycket, legat vid poolen. Tyvärr så sög ju stolarna ganska så hårt, stenhård trästolar och man fick ju ingen madrass, poolen var skitig och jävligt kall. Så var bitterfittan Linda i farten igen men något som var positivt var ju att de blåst så man behövde ju inte ligga och svettas som en gammal trasa och det var ju ganska så bra eftersom man inte kunde bada för att det var så kallt och man vill ju inte förfrysa något. Tror nog att det bästa av allt är att ja flagar as mycket i ansiktet och de är ju väldigt skönt nu när vi ska åka hem. Kommer ju inte att synas att man varit iväg men som sagt hade ju faktiskt skitväder typ de första två månaderna och lite till.
Ganska då skönt att klaga här för ja skrattar alltid efter ja skrivit de eftersom att de är oftast så fjantiga saker.
Okej legat vid poolen, käkat nudlar, slöat i sängen och sen blev de lite middag såklart. Nu ligger vi och slöat igen eftersom att de inte finns något annat att göra. Imorn är det ju sista dagen här och den kommer nog se lika dan ut som denna. Längtar lite hem nu eftersom att ja kommer få potatisgratäng med getost, kött, rödvin och såklart MUST på fredag. Kommer ju även träffa min härliga familj och mina underbara vänner i helgen. Hela helgen är planerad! 

Fick ju självklart sms från norwegian också idag att vårt plan är inställt men arter fixat ett nytt som ska gå samma tider som innan. Konstigt att de alltid är problem för norwegian, kommer nog aldrig mer åka med de efter alla problem folk har haft! 


21/1

Kategori: Allmänt

Upp vid 3 imorse för att ta oss till flygplatsen men innan vi drog var ju tvungna att säga hej då till Jenny och Jessica som ska vara kvar ett tag till. Synd att vi inte kunde vara kvar att fira Jessica på hennes födelsedag. 
 Klockan sex gick planet till Bangkok och en timma senare var vi redan framme. Tog en taxi till hotellet som ligger bredvid en annan flygplats som vi ska åka ifrån på freda morgon. 
Direkt när vi kom hit så gick vi och la oss i några timmar och sen ner till receptionen och kollade om det fanns någonstans man kunde shoppa. Jajamen, 20minuter senare var vi igång. Men började med lite frukost på donken för att man kan ju inte shoppa på en tom mage. Införskaffade mig 3jeans, 1tjocktröja och 1linne tror ja. 
Avslutade med en portion köttbullar på Ikea. 
Tyvärr så kunde vi inte åka dit vi ville pga av demonstrationen men man får ta det man får.

När vi väl kom tillbaka tog vi upp allt vi shoppat när vi varit iväg och aa de var ju lite saker iaf. Kunde varit mer men nu får ja verkligen inte plats med mer i väskan.

Igår på kvällen så gjorde vi inte så mycket, gick och käkade på ett italienskt ställ och tog även massage. Var nog mon mardröms massage, ja tog thai-massage och den har ju varit bra förut men inte denna gången. Hon masserade mig med sina fötter större delen av tiden och gjorde hon inte det så masserade hon mina fötter. Hade flera gånger lust att börja gråta. Slutade med en huvudmassage med hennes händer så de var ju bra iaf. 






19-20/1

Kategori: Allmänt

Igår så drog vi stranden här i patong, va faktiskt relativt lugnt med försäljare förutom att vi köpte öppenbar på Stockholms syndrom. 490 bath är ju faktiskt inte alls mycket om man för dricka hur mycket man vill under 2timmar. Såg nog konstigaste "tanten" igår på stranden. hon var säkert runt 50-60 och låg bara i string (verkade som att hon trodde att hon var yngre) helt hängig var hon med värsta silikonen. De värsta av allt var att hon typ låg och juckade i takt till musiken och helt plötsligt ställer hon sig upp med några snören som hon har bollar längst ut på och försöker göra några slags konster? Aja gick ju typ inte att sluta kolla på henne för att hon såg så fruktansvärt patetisk ut.
 
Efter stranden så drog vi hem och tog de lugnt. Sen blev de iaf Stockholm, väldigt lite folk men trevligt var det iaf. När de två timmarna äntligen hade gått så drog vi vidare till grabbarna grus. Satt och pratade med en kille som heter Philip typ hela kvällen. Han var lite ledsen över nått så absolut så sitter ja där och lyssnar på dina problem när ja själv vill ha kul:) 
Som tur var så var det ju inte bara tråkiga saker han hade att säga. Självklart så gick vi ju om varann igår också när vi skulle hem så de andra trodde att ja redan dragit men icke de. 
Just de, Evert tatuerade sig igår också. Hon vill ju vara som sin favorit syster och gjorde sitt stjärntecken i nacken(:

Roligast i morse är när Jenny drar upp min gardin och säger
Linda är inte här fast ja ligger i sängen haha. 
Idag har vi inte gjort så mkt, kollat igenom alla bilder från igår över 140 bilder tog ja och de flesta ser ju likadana ut. 
Eftersom att de är sista dagen i Phuket så tänka ja unna mig en massage senare och även gå och köpa mig ett par skor. Imorn åker vi till Bangkok.

Detta inlägget blev säkert rörigt men ja orkar inte kolla igenom det eller det gör ja ju typ aldrig. Bara att försöka att hänga med, det viktigare är ju att jag själv fattar(:






18/1

Kategori: Allmänt

Fick stanna kvar på hostlet och igår kväll unnade vi oss både massage och bio. Vi såg 12 years a slave, helt okej.

Idag hyrde vi moppar igen och drog till kata, blir inte så mkt variation men detta är väldigt skönt och trevligt. Så nu får man passa på att njuta ordentligt när det inte är så långt kvar. På tisdag åker vi upp till Bangkok och hoppas att de har lugnat ner sig så att man kan shoppa det sista innan man åker hem. 
Nu ikväll har vi varit på marknad och kikat runt, hittade inte ett skit eller köpte vårrullar och vatten. 
På marknaden fanns väl de mesta, kläder, skor, hundar, katter, friterade kackerlackor och mycket mer. Var en riktigt stor marknad, var där i två timmar men hade kunnat vara ganska så mycket länge.

Har så svårt att bestämma mig för vad ja ska äta när ja kommer, vet iaf vad det första ja ska dricka är och det är ju självklart julmust! 




16-17/1

Kategori: Allmänt

Igår drog jag och Evert till stranden och låg där typ hela dagen. Tanken var att vi skulle ta en lite lur när vi kom hem men så blev de ju självklart inte eftersom tyskarna vi bor med alltid ska komma in och tända. Förstår inte vrf de tänder när de bara går in och sätter sig i sängen och glor. Som typ  som för någon natt sen kom de in och tände och satte sig k sängen, sitter och pratar högt och sitter fnissar fan käften! Och igår på morgon 7.20 tänder de lampan går in på toan och låter de fortfarande vara tänt. Så ja måste gå upp för att släcka!!!! Fan va irriterande de är. 
Okej tillbaka där ja slutade innan ja blev lite irriterad. Efter vi "sovit" var det dags att fixa till sig för utgång. Körde lite fuck the dealer, irish snap och memory. Drog sen till grabbarna grus. Så var det med den dagen.

Idag har vi inte gjort då mkt. Tror att vi kommer att behöva byta hostel imorn och de är ju lite segt. 


15/1

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen med värsta matkoman, så här mätt har ja inte varit på hela resan. Såg häromdagen att det var tacobuffé och självklart så blev det så.
 Fy fan va mätt ja är!!!! När vi kom utanför green mango och kände den goda doften av taco kändes det som att vara hemma. När ja kom in och såg buffén kände ja mig jättelycklig och när första tuggan var tagen kunde ja verkligen inte sluta äta. På ca 20minuter hade ja redan kastat i mig 3 mjukabröd och ett hårt. Har man inte ätit tacos sen Kolmården får man äta så mycket. Tror att ja hade spruckit om ja tagit en portion till men nu när maten har börjat sjunka ner känns det nästa värre än när ja precis tryckt i mig allt.
  Jag, Jenny och Jessica unnade oss tacos och Evert tog kebabtallrik. Nog om mat nu.

Under dagen har vi varit på kata i några timmar och sen slöat på rummet. Så var det med denna dagen  



14/1

Kategori: Allmänt

Tanken från början var att vi skulle åka till karon idag men sen kände vi inte riktigt för alla försäljer eller grabbarna grus som också kan gå omkring där. Så vi drog till kata och hyrde oss en varsin stol, hade egentligen inte behövts men var ganska så skönt att slippa sanden eller typ. 

Åkte hem och drog ner till Bangla för att shoppa lite. När vi var klara där så åkte vi upp till bergsbaren som vi var på för någon dag sen för att kolla solnedgången. Hem och äta och  nu sitter vi i rummet. Kollade över mina linnen/T-shirt och såg ganska så snart vad ja har mest av, svart. Har kanske 4linnen med lite färg får väl se om man köper sig något färgglatt eller om man fortsätter i samma spår.


13/1

Kategori: Allmänt

Blev en dag med lite moppehäng. Gick upp tidigt och hyrde två moppar för att sedan åka till kata beach för att slappa. Ganska så mycket skönare att ligga där än att gå ner till stranden här, slipper alla försäljare. Låg där i ett par timmar och sen blev de mat på green mango blev en god kebabtallrik. Tur att vitlökssåsen är vit annars hade ja inte fått ätit den, måste hålla oss borta från "färgadmat" eller vad de nu heter i 3dagar. 
Efter den jättegoda middagen blev de att åka tillbaka och duscha sen har vi bara slappat på rummet. Har inte hänt så mycket mer idag, just det känner inte med tänderna idag så det känns ju bra. 
Jag och Jenny satt i ca 1timma för att kunna få några tomorrolandbiljetter men de visade sig bara att man kunde registrera sig på hemsidan men de märkte vi av när vi äntligen lyckades att registrera oss, så de var kul att.  Blir nya tag i februari

Planen imorn är att hyra mopparna igen och åka till karon beach och kanske lite shopping på eftermiddan/kvällen. 


Ytligare en med jätteblöja, finns ganska så mycket sånt folk här.




12/1

Kategori: Allmänt

Gick upp tidigt idag för att hinna lägga oss på stranden innan det var dags för att gå och bleka tänderna. 
Han att ligga på stranden i en timma innan det var dags att gå upp. (Tycker att de är så sjukt kul att ligga och bara studera folk på stranden, man lyckas alltid att få sig ett skratt)

När det var dags för blekningen så skulle Jenny börja så då gick vi andra och käkade salladsbuffé. Sen gick ja hem och borstade hem sen ner för att bleka de.
Själva blekningen tyckte inte ja gjorde så ont de var mer att läpparna typ klämdes bakom saken som skulle hålla munnen öppen.
Lite senare började det kännas lite ilningar men enbart i underkäken. Hoppas att de är bättre imorn. Till en början så såg ja ingen skillnad men har sätt lite skillnad nu på kvällen.
Lite smått jobbigt när man inte får äta vad man vill de närmaste 3dagarna, av någon konstig anledning blir ja alltid sugen på de ja inte ska äta. Bara att härda ut om man ska ha ett vitt leende. 

Nu ikväll har ja, Evert och Jessica varit ich käkat på en italiensk restaurang och varit på bio. Kommer inte ihåg vad filmen hette men den var varken bra eller dålig men skulle nog inte gå och sen den igen. Kommer ihåg att det var en scen som var riktigt skojig iaf.
 Emy har även kommit och hälsat på så hon och Jenny drog ut och käkade.
Imorn tänkte vi köra en heldag på stranden.


Jag är fortfarande jättesugen på filidutter!

11/1

Kategori: Allmänt

Var en lite en utgång igår, finns inte jätte mkt att säga om den. Började på gaygatan inte alls lika roligt som sist men aa nu har vi varit där iaf. Gick sen vidare till grabbarna grus. 
Tog en liten promenad med Jessica runt fyra på morgon, drog och köpte donken och aa så var det med den kväll. 

Idag har jag nog bara legat i sängen, kollat lite på ph och började kolla på en film men de slutade ju funka efter halv. Gick ut och köpte nudlar och toast. Kväll lär vi göra samma sak som vi gjort under dagen, alltså ingenting(:



10/1

Kategori: Allmänt

Började dagen men att gå och hyra två moppar, behövde inte gå så långt eftersom man kunde hyra ifrån hostlet så de var ju skönt. Packade med oss handdukar och lite solskydd för att sedan åka iväg till kata beach. Låg där och slappade i någon timma tills vi tröttnade lite. Åkte vidare till en bar som låg uppe på ett berg som Jenny hade varit på sist hon var här. Värdens monsterbackar upp, vissa verkade vara 90grader men vi klarade även av det. Jenny och Jessica fick köra oss eftersom de är vana moppeförare;) 
Iaf satt där och tog en öl och lite mat, njöt även av utsikter. Sen åkte vi hem igen för att duscha, sova och fixa till oss för kväll. 
Drog till kvällsmarknaden för lite mat och nu sitter vi på hostlet och ska snart dra på gayklubb tänkte vi. Sist ja var där fick ja en väldigt skön tinningmassage. 

Såg förut att även ja blivit lite solkysst idag så de känns ju skönt. Får se om de kanske kommer upp lite bilder från ikväll inatt, de vet man aldrig. 




9/1

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit på kata beach typ hela dagen. 
Började med att vi gick upp skapligt, drog och handlade lite gott till stranden och sen tog vi en taxi. 20minuter senare var vi framme, strålande sol, blå himmel och skönt i havet. Fanns inte så mycket att klaga på eller lite att det var lite för varmt men bättre det än att frysa. 
Låg där i några timmar sen hade taxichauffören sagt att han skulle komma och hämta upp oss men nej, jan kom inte. Tog tuck-tuck tillbaka och då stannade vi och käkade på en restaurang som serverade svensk mat. Jag tog en köttbullemacka med rödbetssallad, Jessica tog räkmacka och Evert och Jenny tog köttbullar med potatismos. 
Unnade mig även en äppelkaka med vaniljsås. 

Ikväll blir de inte heller så mkt bara ta de lugnt. 
En ryss som vill bränna skinkorna



8/11

Kategori: Allmänt

Typ inte sovit ett skit i natt. Mygg eller sandloppor eller vad det nu är har nästan ätit upp mig. Tog myggmedel till slut och de hjälpte väl lite. Gjorde inte ett piss på kväll, låg och vände på mig hela natten och hoppades på att få lite sömn. Sjukt varmt i rummet så har ju legat och svettats också, riktigt nödvändigt med en dusch när man ändå luktar skit direkt. Aja nu ska ja inte klaga mer hoppas ja.

Åkt tillbaka till patong men bor lite utanför, festgatan eller kanske 5min härifrån. Bor i ett rum för 8 och just nu är det 1 säng kvar. 
Gick och lämnade grejerna och njöt lite av de bra wifi. Blev en promenad för lite mat och så unnade vi oss lite massage. Kan lova att massagen behövdes efter att ha burit omkring på den härliga väskan. 

Ikväll blir det nog bra att ta de lugnt kanske tänkte gå på bio annars blir nog att bara ligga här. Imorn hade vi tänk att ta en hel dag på stranden. 




7/1

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit på en heldag ute på havet. Åkt omkring till lite olika ställen och bada, snorkla och sola. Har varit helt förstörd typ hela dagen, något trött sen igår kväll. Gick hem ganska så tidigt men att ta de lugnt verkar inte vara våran grej. 

På turen skulle det bjudas på frukost och lunch, man blir alltid lika förväntansfull och undrar om de någon gång ska komma något riktigt gott. Men absolut inte. Frukosten bestod av en dubbelmacka med lite smulat ägg på( såg ut som snorkråkor) så nej den åt ja inte. Fick även lite juice som enbart smakade socker. Lunchen var det ris och ägg, faan va torrt och äckligt de va. Sjukt hungrig efteråt, som alltid. Direkt när vi kom tillbaka vara det bara raka vägen till en restaurang.

Nu har ja precis duscha och självklart så går ju strömmen när ja precis tagit i schampo. Inte det lättaste att duscha när det är helt svart och man tror att de kommer att komma massa kackerlackor och käka upp en. Hoppas att ja blev ren iaf det är ju de som är huvudsaken(:

Ikväll blir de bog inte så mkt, åker tillbaka till fastlandet imorn.

Var en japan med idag som självklart inte kunde simma så han höll sig till flytvästen  


6/1

Kategori: Allmänt

För att summera gårdagen lite kort.
Kom till phi phi vid halv 4 kanske gick omkring till halv9 då en snäll människa stannade upp och sa att hon visste ett rum för två. Snälla som de var fick vi alla dela på de. 
Fixade till oss och sedan ut på lite äventyr. Slutade med en tatuering rikare och en jävla god pizza i slutet av kväll. Sen satt ja väl vaken till 6 och pratade lite i telefon och skrev lite. Så fick sova bland fötterna eftersom de inte riktigt fanns plats. Jävlar va äckligt de va, trodde att jessicas fötter skulle nypa mig i ansiktet, fy vilken mardröm. Hittade en lucka bredvid Jenny tillsist, någon timma innan vi skulle upp och vi gick upp 10. 

Idag har vi bytt boende till flower bungalows? eller nått, bor ju nu i ett rum för 20 eller något liknade. Bor i en våningsäng med ett snyggt rosa myggnät och en fläkt precis framför mig. Iaf drog sen till stranden en sväng och låg där ett tag. Sen blev de tillbaka till rummet får duscha och sen blev de middag. Nu är det dags att fixa sig lite sen blir de nog att gå ut för lite öl. 
Sitter ju nu u sängen och sminkar mig, tänker att ja ska lyssna på lite musik så att man börjar komma igång lite men slutar med att ja sitter och lyssnar på Enya. Jävlar va taggad ja är.

Imorn ska vi åka på en liten utflykt till lite olika öar så bästa att vara pigg! 



5/1

Kategori: Allmänt








Full och tatuerad! 

5/1

Kategori: Allmänt

Har gått omkring i 4timmar och letat boende, inte hittat något än. Ska möta upp en person vid åtta och hoppas på att han har ett rum för oss fyra! 
Helvetes dg hittills, ville bara komma hit och ta en dusch och ladda in för en riktig festkväll går väl se hur det blir med den saken. 
När något kan gå fel så går allt fel verkar det som!

Tröstar mig med en öl 



4/1

Kategori: Allmänt

De är fan sjukt att ja kan vara så pass pigg på morgonen när ja bara lyckades som 4timmar. Klockan 10 var ja inne och skulle väcka Evert för att kolla om hon ville hänga med till stranden. Hon kollade på mig som att ja vore dum i huvet, fattade inte riktigt varför... Sen sa hon att hon trodde att klockan var fem på morgonen och att hon inte ville ta något nattdopp. Tror hon fortfarande var lite rund om fötterna. Tillsist så följde hon med, låg på stranden en väldigt kort stund eftersom vi båda kändes oss lite smått bakis, så bara att knalla hem igen och vila. 
Nu ikväll har vi kollat runt lite och även varit på bio. Såg captain phillips, riktigt spännande.

Imorn kanske vi åker vidare till phi phi får se om de finns någon plats på båten ut annars blir de att byta boende.


3-4/1?

Kategori: Allmänt

Roligast inatt. Träffade en svensk på hostlet som ja och Jessica satt och pratade med och så fick vi reda på de var 13st svenska så låg och sov på golvet på andra sidan rummet. Vi bestämmer oss för att gå dit och kolla om någon är vaken men självklart inte. Bestämmer oss för att ta lite kort så Jessica ställer upp och poserar. När hon ligger på en trädbänk tappar hon balansen och rullar rakt ner på de stackars ansikten. Paniken uppstår men ingen vaknar.

Imorse när ja vaknade gick ja ner en våning och satte mig för att prata med Jenny. Efter en stund funderade på hur mkt pengar ja hade kvar, känner i fickan och märker att ja har mer än vad ja hade innan. Paniken uppstår ytligare ännu en gång så ja går till säkerhetsboxen för att kolla så att mitt kort är där, jajamen det var de. Märker att plånboken ser väldigt tjock ut. Gick in på baken och aa var en slant. Skönt! 
Fan ja skulle bara plocka ut pengar till mat. 

Kollar igenom korten och Evert är sten säker på att vi tog ut pengar innan vi drog men då är de lite konstigt att korten finns efter vi varit ute haha.



3/1

Kategori: Allmänt

Fy fan vilken hemsk natt. Började med att en tjej och kille kommer in aspackade och typ skriver och tycker att de är skit coolt att tända och släcka sen ligger de och pratar ganska så länge och har inte släckt lampan heller så drog en handduk över huvudet. Skit kallt i rummet också så den snygga pyjamasen var ju inte den bästa heller eftersom ja frös, filten är skit liten och madrassen stenhård. 
Klockan 6 var det något pucko som satte på tv på högsta volym, något irriterande. Aja ja förväntar mig inte att det ska vara lika skön säng som på the bene och att det ska vara jätte tyst men när man här lurarna i så borde man ju knappt höra något. 

Vaknade helt utvilad ( eller inte) packade ihop lite tvätt och lämnade in den. När jag och Evert frågade vart man kunde lämna in tvätt så sa receptionen att de fanns precis ovanför men nej, nej... Vi gick omkring ett tag ute på gatan gick ner igen och frågade, fick samma svar. Sen möte vi Jenny och Jessica och de hade lämnat in på hostlet, va fan sa de inte från början att det gick?!
Sen drog vi iaf till stranden och självklart så kommer några från grabbarna grus så vi köpte öppen bar mellan 10-12. 
Dagen och kvällen jag varit jättebra:) 
Snygga pyjamasen 








2/1

Kategori: Allmänt

Gårdagen spenderades som sagt bara i sängen eller gick ut för att köpa juice en gång. Så var det med det.. 

Idag har vi flugit tillbaka till Thailand och tanken var att vi skulle bo i ett rum för 100 men när vi kom hit då visade det sig att det bara skulle vara en madrass på golvet så vi fick små bås ist. En våningsäng i varje rum så jag och jenny delar. En ganska så stort hostel med en lite labyrint in till själva "vardagsrummet" och en lite lustig toa. Bredvid toan finns det tre knappar med olika strålar upp i röva haha. Fick en varsin pyjamas också när vi kom, beige och snygg!

Gick upp skapligt för att packa. 
Planet skulle inte går vid 14.45 så vid 11.30 tyckte vi att det var dags att gå ner för att checka ut, jävla tur det eftersom det självklart skulle börja krångla. När vi väl var klara en timma senare fick vi lite smått panik eftersom de alltid tar sån jävla tid att ta sig någonstans då det bara är enkelriktade gator typ. Trodde ett tag att vi skulle missa hela skiten. 
Väl framme på flygplatsen var de inte så svårt att hitta men vi hade inte mycket tid på oss. Bästa av allt är att ha fick ju sitta själv, jippi?! 
Verkade som att ja skulle fått sitta själv från Singapore också men han gjorde väl något så ja kunde sitta med de andra.
Väl framme fick vänta på våran minibuss och självklart satt man och var lite små rädd hela vägen hit. 

Hotellet vi bott på de senaste dagarna har lätt haft de skönaste sängarna och rummen vi haft men alla nackdel övervinner tyvärr och skulle nog inte välja det stället någon mer gång. Dålig frukost, dålig och dyr mat, seg personal, dåligt med solstolar... Finns mycket mer att skriva men känner ja blir irriterad bara att tänka på det.

Detta inlägg blev lite rörigt men drog ihop de på någon minut + att jag är jävligt trött:) 







1/1

Kategori: Allmänt

Kvällen började som sagt med middag på hotellet, sjukt segt kött. Sen gick vi upp till rummet och började våran egna lilla fest. När allt i stort sätt var upp drucket drog vi oss ut i regnet, började på ett surfcafé och när vi ville dra vidare hittade vi några som kunde köra oss på moppar.
Orkar inte skriva hela kvällen men kan ju iaf säga att de spöregnade när det var dags att dra sig hem. Har du aldrig varit så blöt. Blev en riktigt varm dusch och sen att gosa ner sig under täcket. Ångrar lite att ja inte drog ner och käkade frukost innan ja gick och la mig klockan var ju ändå halv 8.
Vakande till vid 11 imorse och var vrål hungrig, tur att man har nudlar. Hade iaf jävligt kul tills de var dags att dra sug hem...
Tycker riktigt synd om Evert, höll på att bli rånad inatt, flyger omkull när de försöker sno väskan och skrapade upp armen och nu funkar inte hennes kamera eller mobil. Jävligt glad över att de inte hände något mer!

Nu ska vi iaf beställa upp lite mat. 




Och såhär blöt var ja!!